Alla inlägg under september 2008

Av Emmelie Nilsson - 9 september 2008 20:58

Har haft den roligaste kvällen på länge ikväll trots att jag sitter ensam hemma med en massa popcorn över hela golvet och inte ett skit att göra. Kanske därför det blir kul!

Får tacka mina kära vänner på msn. Började med att jag anmälde mig på en bingosida och spred det vidare till dom. Till slut satt jag, Rick, Lena, Elin och Andreas på olika håll i Sverige och var helt paralyserade av Bingons värld ;) haha. Dock vann ingen nåt men det var kul ändå.

Sen har telefonen ringt konstant hela kvällen också så tackar för underhållningen alla ni.. Nu ska jag kika på "Vem kan slå Filip och Fredrik". Lär vara skoj.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 9 september 2008 15:42

Har pluggat riktigt mycket idag! Duktigt..

Glodde även igenom OTH och GG med Lena som kom förbi, riktigt bra avsnitt av dem båda!

Blev visst ingen tripp till stugan för att hälsa på Anki och Jim, hade visst missuppfattat saken. Matte ska dock dit så när han är där är jag all yours ;)


Call me ;)


ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 9 september 2008 11:35

Vaknade imorse av ett sms från Ida så då var det bara att kliva upp. En kvart senare var hon här, surrade av oss lite.

Hade tänkt ägna dagen åt skolarbete, så förmodligen kommer jag somna om en timme eller två. Är fruktansvärt oinspirerande att plugga själv..

Ikväll Ska jag och Matte till hans faster och hennes killes stuga som dom nyss köpi i Finnmarken. Ska bli kul att träffa dom igen.

Av Emmelie Nilsson - 8 september 2008 19:13

Om jag hade haft MIN KAMERA nu så hade ni fått se nåt riktigt sött.

Matte sover med typ 100 kuddar och två täcken och i famnen håller han mitt mjukdjur- en giraff. Han är bra söt min Prins!

Av Emmelie Nilsson - 8 september 2008 16:15

Nu ni mina vänner ska ni få höra nåt helt otroligt om ni känner mig och vet hur lat jag är.

Jag har beställt ett pilates-set och en Yoga-dvd!

Tyckte det var dags att komma igång med kroppen, bli lite vigare, få lite muskler på kroppen och slippa få ont överallt vid minsta ansträngning. Tror det kommer bli kul när man lärt sig alla övningar och grejor. Det sägs ju faktiskt att en pilatesboll och Yoga ersätter ett helt gym och eftersom jag verkligen inte har råd att träna på Träningsverkstan så hoppas jag det stämmer..


Kul ska det bli iallafall, lite träning på hemmaplan medans Prinsen är på jobbet!  


Av Emmelie Nilsson - 8 september 2008 09:38

Nyss vaknat och ska snart ner på skolan för att ha matte. Resten av dagen kommer nog ägnas åt plugg så jag kommer ikapp. Ligger rejält efter eftersom jag började kurserna lite sent..


Molly har fått nåt ryck, typ en hjärnblödning eller nåt. Hon springer omkring som en galning och klättrar och hoppar på allt som kommer i hennes väg. Kul när man ska sova. Inte


Av Emmelie Nilsson - 7 september 2008 11:46

Någon har läckt Metallicas nya album (nu lär ju Lars Ulrich bli glad och stämma resten av alla fildelningsprogram också). Men hur glad är inte vi för det?

Om två minter får jag lyssna!!Av Emmelie Nilsson - 6 september 2008 23:18

Så var vi nyss hemkommen från Mattes syskon efter att ha spenderat typ fem timmar där. Matte hängde med Eddy och Andreas och kollade på nån jävla danstävling och jag ägnade mig åt NFS. Eller spöade skiten ur Jörgen rättare sagt. Hann även med lite film, lite serier och en mumsig äppelkaka.


Nu håller Mathias på och gullar med Molly. Eller "Pappsen gullar med snuttan" som han säger.

Han som inte ville ha katt och absolut inte skulle bry sig om den, nu är han helt plötsligt hennes pappa och ägnar mer tid än mig åt henne ;) Jag visste väl det!

"Vad du kurrar mycket nuuu då. Är det för att du tycker om pappsen? Va snuttan, är det för att du tycker om pappsen? Jaaa nu ska jag myyyysa med dig. Åh det där var härligt va, klia under halsmandeln.. "

Ungefär så låter det, men det var bara ett snabbt utdag av kvällens kelande. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se