Alla inlägg under september 2008

Av Emmelie Nilsson - 18 september 2008 11:58

Nu är jag riktigt less på att vara sjuk. Jag blir aldrig lite förkyld som alla andra kan bli utan jag drar på mig alla virus och bakterier som finns. Detta resulterar i två veckors sjukskrivning och soffan som bästa vän. Inte ett dugg kul. Förkylningen är värre än förra veckan och nu har jag dragit på mig nån släng av magsjuka.

Kan faktiskt inte låta bli att tycka synd om mig, särksilt när jag har massor att göra! Det står lådor och påsar med grejer från min gamla lägenhet överallt här hemma och jag har HUR mycket plugg som helst. Men jag orkar helt enkelt inte. Efter en sömnlös natt så har man inte mycket energi över till annat än att glo på tv och försöka sova.


Hoppas verkligen att allt det här vänder nu.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 17 september 2008 11:36

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

www.uppdragbarn.se

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 17 september 2008 08:28

Nu är jag less på att vara sjuk.

Dagens måsten:

Fixa pass

Städa lägenheten

Plugga


Wish me luck! 

Av Emmelie Nilsson - 15 september 2008 22:28

Han är och har varit (så länge jag vetat av honom, vilket förmodligen är längre än de flesta andra) min absoluta favorit.

Han knäcker alla ämnen, skämtar om allvarliga saker som faktiskt får en att tänka till och han gör sina stand ups levande och äkta.

Dock kan jag inte låta bli att tycka att hans nya program "I ditt ansikte" är fruktansvärt pinsamt. Det är en sak att snacka om känsliga saker inför folk som köpt biljetter för att se honom, men att ställa sig i en kyrka eller vid Greenpeace och prata ner allt de tror på känns liiite fel.

Nog för att jag håller med om 99% av det han säger och nog för att han aldrig någonsin yttrar en lögn, bara rena fakta, så blir det pinsamt. 

Jag förstår inte hur han vågar och hur han tänker när han gör så. Tror han att han kan ändra folks tro eller syn på saker och ting?

Av Emmelie Nilsson - 15 september 2008 11:05

I fredags tog jag och Matte vårt pick och pack och åkte till Sundsvall för att träffa Elin. Strosade omkring på stan, åt på Subway och hoppade till slut på bussen hem till Elins lilla söta lägenhet. Förfestade lite där och gjorde oss klar för att testa Sundsvalls uteliv. Började kalaset på BK där det serverades excellenta drinkar i Sveriges fräschaste bar.

Rund om fötterna drog vi vidare till Kåren där det var folk överallt. Matte hängde med en kompis så jag och Elin hakade på Thomas och Olle till Irish där det var fullsmockat. Träffade på en annan kompis utanför och han guidade oss tillbaka till Kåren där vi var resten av kvällen. Blev lite dans och lite mingel men vi var alla trötta så vi ringde taxi och åkte hem innan stängning. 

Sov som små gudar men jag vaknade tyvärr med världens förkylning...


Så var det lördag. Vi åkte ner på stan och käkade innan jag och Matte tog bussen till Härnösand för att hälsa på brorsan, Linda och pojkarna. Åt god mat, busade med barnen och surrade på tills Jörgen kom och hämtade oss. Här hemma var redan syrran så vi glodde på tv hela kvällen och jag sov typ 14 timmar. Gårdagen gick väl ut på samma sak - sitta eller sova i soffan.


Idag känner jag mig liiite piggare och som tur är ska min ängel Lena hämta mig så jag får fixa mitt pass nån gång. Sorgligt om vi inte skulle kunna åka bara för att jag inte har nåt pass! 

Av Emmelie Nilsson - 12 september 2008 10:31

Uuuusch vad jag har varit stressad de senaste dagarna och då främst idag. Förutom alla 4599284 läxor och uppgifter jag har att göra så är det en massa andra saker. Jag och babe åker till  Sundsvall idag för att hälsa på Elin och testa på Sundsvalls uteliv lite. Mattes lillebror ska ha vår lägenhet så att Molly inte är ensam och det innebär att jag måste städa. Det kan iallafall inte se ut som det gör nu.

Skulle skaffa ett pass idag också men kom på att min sugardaddy tog kortet med sig på jobbet så får göra det på måndag istället. 

Hoppade på Naturkunskap A igår och läraren kläcker att vi har ett prov idag. Efter att knappt ha kunnat sova p.g.a allt som cirkulerade i mitt huvud bestämde jag mig för att skriva det provet någon annan dag. Man kan faktiskt inte klara allt. Så nu ska jag ta tag i städningen, packa lite och göra mig klar för att fara..

Hoppas nu bara att Matte hinner till Kramfors innan bussen går! 

Av Emmelie Nilsson - 11 september 2008 19:46

Sista helgen i september (om bara två veckor!) åker jag och Matte till London. Vi bor hos Anki och Jim och ska försöka hinna med så mycket vi bara kan när vi är där..

Helgens måsten är i alla fall London Tattoo Convention, Madame tussaud, Big Ben, London eye och en äkta pub. Matte kommer bli galen på mig men är jag väl där ska jag se ALLT! ;)


Av Emmelie Nilsson - 11 september 2008 19:40

Jaa, det är väl vad man kan säga att veckorna gör nu.

dock har jag mest suttit i soffan hela denna vecka och pluggat. Visst kommer jag framåt även om det inte känns så..

Kvällarna går åt till Idol och Vem kan slå Filip och Fredrik och sen somnar jag som ett litet barn om inte Molly har hjärnblödning och väcker en hela tiden. Intressant liv va? Knappast..


Igår var vi dock till Finnmarken och hälsade på Anki och Jim som kommit hit från London. Mycket trevligt och snart ska vi hälsa på dem igen, mer om det i nästa inlägg.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se