Direktlänk till inlägg 30 september 2008

Piss.

Av Emmelie Nilsson - 30 september 2008 13:54

Det är precis vad det är nu.

Har så jävla ont i magen att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Förmodligen magsår eller gallsten, men hur ska jag kunna veta det? Ingen av vårdcentralerna tar emot mig och om jag åker in på akuten får jag väl vänta en evighet innan nån ens tittar på mig och sen skickar hem mig med en alvedon. 


Jag vet ärligt talat inte vad jag tar mig till om jag mår så här imorrn också. Resan får inte förstöras!! Jag har sett fram emot London hur länge som helst, om jag inte kan åka har vi förlorat en massa pengar och jag kommer deppa ihop. 


Får helt enkelt testa att proppa i mig pappas kramplösande gall-medicin och se om det hjälper. Dör jag av dom kan ni ju be vårdcentralen fara åt helvete och hälsa från mig. Dom vill ju inte skriva ut nåt åt mig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se