Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Uppdatering om helgen

Av Emmelie Nilsson - 29 september 2008 13:16

Jahapp mina vänner.

Jag och Elin anlände till Umeå runt 18.00 i fredags och åkte hem till Rick på en gång. Kollade in vårt hem för helgen och jag upptäckte snabbt att jag kommit till himlen. Rick är nämligen (nästan!) lika frälst i Kurt Cobain och Nirvana som jag så det fanns mycket att titta på, lyssna på och läsa.

Han drog och repade och vi fixade till oss för att åka till Jossan och Marcus på förfest. Var bara vi tjejer först och vi hann skvallra en del innan grabbarna kom. Gick vidare till nåt stekarställe för att ta en drink men hamnade till slut på O´learys. Blev en relativt tidig kväll eftersom de flesta var slitna efter veckans arbete.


Vaknade dyngbakis på lördagen och skickade Elin och Rick för att handla. Klev upp ur sängen runt 16.00 Då var det bara att sätta igång igen för det var ju faktiskt för den här kvällen vi åkte upp. Började hos Marielle där det var en massa folk vi aldrig träffat förr, hur kul som helst. Tog sen taxi till Scharinska där Great Rush- grabbarna redan befann sig för sound check. Jag, Jossan och Elin drog på oss de fina tröjorna vi fått och röjde gärnet. Tony, Marcus, Kari och Rick skötte sig så bra så.. :)

Resten av kvällen var skum. Tiden gick men vi gjorde i princip ingenting. Bara gick omkring och pratade med folk. Har iallafall lärt mig att man helst ska vara apful, inte prata med nån och håll sig i ett hörn om man kommer som "ny" tjej till Umeå. Iallafall om man frågar svartsjuka tjejer.. Haha.

Runt 14.00 försökte vi hitta en taxi. Stört omöjligt tyckte Thomas och bestämde sig för att lägga sig och vila lite mitt på vägen. Vi andra satt på trotoaren och efter en halvtimme gick vi vidare för att käka nåt. Helan och Halvan sviker aldrig, så där fick vi vårt fyllekäk. Runt 4 var vi hemma och slocknade på en gång. Typ. Söndagsmorgon/dag var kusligt lik lördagen och alla tre spenderade den i sängen. Runt 15.00 skjutsade Rick in oss till stan, sa hejdå och for vidare. Jag och Elin käkade, kollade in tatueringsmässan och väntade på busstationen. Bussen var bara en timme sen.. Suck,


Men men! Nu är vi hemma och glada. Har haft en kanonhelg, som vanligt med dom där dårarna. Man blir aldrig besviken! TACK.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se