Direktlänk till inlägg 25 september 2008

Umeå nästa!

Av Emmelie Nilsson - 25 september 2008 23:30

Min älskade stad. Snart kommer jag!

Jaa, imorrn drar jag och frugan till världens bästa stad med världens bästa folk (med undantag för Lena och Matte som bor här då..)

Ska tillbringa en hel helg med ett gäng dårar på tatueringsmässan och på krogen om jag känner dem rätt. Kommer bli riktigt skoj!

Skönt att få kramas med Elin i tre hela dagar också. Det har jag saknat.


Puss!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Palle

26 september 2008 05:51

Adam Sandler längst ner i mitten?

 
Birsta City

Birsta City

26 september 2008 15:55

Hej! Var med och tävla om att bli Birsta City´s modebloggare! Skicka in din ansökan här: http://birstacity.se/evenemang/modeblogg.aspx Lycka till :) Mvh, Birsta City

http://www.birstacity.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se