Direktlänk till inlägg 21 september 2008

Ännu en helg har passerat

Av Emmelie Nilsson - 21 september 2008 20:36

I fredags stressade jag och Matte iväg till bussen för att åka till Kyrkdal och hälsa på pappa. Helgen blev jättelugn med promenader, spel, död hare, gräsklippning, framställning av lingonsaft och film. Riktig relax med andra ord!


Dock var det skönt att komma hem, hemma är alltid bäst. Har stökat lite, packat upp och städat en sväng och nu sitter jag bunkrad i soffan framför "Ensam mamma söker" med en chipsskål i knät. Efter det blir det tre raka avsnitt av Andra Avenyn som ÄNTLIGEN är tillbaka! Can't wait..


Imorrn kommer jag ägna varje vaken sekund till att plugga (skräll?). Har fetångest över allt jag missat och ligger efter i. Matteläxa, Svenskaläxa, två Engelskaläxor, Ekonomiuppgift och Naturkunskapsrapport. Förutom det måste jag räkna ikapp typ ett kapitel matte, läsa ikapp 6 kapitel ekonomi och göra alla övningsuppgifter till inför provet. 

Har missat två prov och har fem styckna de närmaste veckorna. Jobbigt att jag inte ens har börjat med Naturkunskap A än.

Haha. Kan bara skratta åt det hela. Imorrn ska jag som sagt jobba på som bara den och resten av veckan kommer gå åt till att ta igen allt jag missat. Måste det om jag ska undvika sömnlöshet, magsår och ångest.

Så nu vet ni var ni hittar mig!

 
ANNONS
 
Mallan

Mallan

23 september 2008 10:50

Haha.. tack tack ;)

http://malindahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se