Direktlänk till inlägg 18 september 2008

lägesrapport

Av Emmelie Nilsson - 18 september 2008 19:17

Känner mig lite bättre än i morse, peppar peppar.

Får hoppas på att det fortsätter så, orkar inte med det här nåt mer. Äter jag mår jag dåligt, äter jag inte mår jag dåligt. Hur gör man då?


I helgen kommer jag och Matte iallafall tillbringa varje minut i Kyrkdal. Ska hälsa på pappa och bara ta det lugnt. Skönt.. Helgen efter det är det tatueringsmässa i Umeå och helgen efter det London. Mycket att se fram emot nu så man kanske ska vara glad för att jag blev sjuk nu och inte senare.


Snart kommer Elin, Lena och Andreas hit för att kolla på Idol. Kommer bli fulla soffan med folk och jag lär väl mest ligga och gny. Men man måste bita ihop när Elin är hemma, så är det bara! 

 
ANNONS
 
Maria

Maria

18 september 2008 22:44

Tack så mycket! :) men inte biter du ihop när jag är hemma som har flytta ännuuuu längre bort :( saknar dig.

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se