Direktlänk till inlägg 12 september 2008

Happy friday!

Av Emmelie Nilsson - 12 september 2008 10:31

Uuuusch vad jag har varit stressad de senaste dagarna och då främst idag. Förutom alla 4599284 läxor och uppgifter jag har att göra så är det en massa andra saker. Jag och babe åker till  Sundsvall idag för att hälsa på Elin och testa på Sundsvalls uteliv lite. Mattes lillebror ska ha vår lägenhet så att Molly inte är ensam och det innebär att jag måste städa. Det kan iallafall inte se ut som det gör nu.

Skulle skaffa ett pass idag också men kom på att min sugardaddy tog kortet med sig på jobbet så får göra det på måndag istället. 

Hoppade på Naturkunskap A igår och läraren kläcker att vi har ett prov idag. Efter att knappt ha kunnat sova p.g.a allt som cirkulerade i mitt huvud bestämde jag mig för att skriva det provet någon annan dag. Man kan faktiskt inte klara allt. Så nu ska jag ta tag i städningen, packa lite och göra mig klar för att fara..

Hoppas nu bara att Matte hinner till Kramfors innan bussen går! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se