Direktlänk till inlägg 11 september 2008

London Baby!

Av Emmelie Nilsson - 11 september 2008 19:46

Sista helgen i september (om bara två veckor!) åker jag och Matte till London. Vi bor hos Anki och Jim och ska försöka hinna med så mycket vi bara kan när vi är där..

Helgens måsten är i alla fall London Tattoo Convention, Madame tussaud, Big Ben, London eye och en äkta pub. Matte kommer bli galen på mig men är jag väl där ska jag se ALLT! ;)


 
ANNONS
 
Maria

Maria

11 september 2008 23:11

Låter underbart :)

http://mariaburen.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

12 september 2008 10:45

Livet är så orättvist! ;P Jag vill också åka till London!

http://lindacaroline.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se