Alla inlägg under augusti 2008

Av Emmelie Nilsson - 10 augusti 2008 22:07

Igår klev jag och Prinsen upp tidigt för att gå ner på stan. Han skulle tatuera sig och jag titta på - som vanligt. Blev nästan fem timmar hos Andreas på Chockland och resultatet blev minst sagt bra..

Hann med en lunch på Bakfickan med Elin och Lena där också, mysigt att få lite qualitytime!


Runt 15.30 stressade vi hem, käkade och gjorde oss iordning för fest. Hamnade först utanför Dennis och Malin där vi spelade kort och umgicks. Jag och Elin beslutade oss för att gå till Ida en sväng och där satt hon och drack vin med brorsan sin. Blev där en timme ungefär och hade jättetrevligt tills vi insåg att det nog var dags att gå tillbaka till resten av gänget som nu hade förflyttat sig till våran lägenhet. Sagt och gjort. Där var det mycket folk och ännu fler ramlade in under kvällen. Blev musik för fulla muggar, lite grin då tjejerna kom på att Mia flyttar nästa vecka och en hel del trevligt också! Till slut gick vi ner på stan i samlad trupp. Där var det mer folk än jag någonsin sett i Kramfors, samma sak nere på Gladan där vi höll till mesta delen av kvällen. Runt 1 var jag och Prinsen nöjda och gick hem.


Idag har vi varit ner på stan och käkat, städat lite och nu på kvällsidan kom Jörgen förbi ett par timmar. Blir nog till att krypa ner i sängen snart. Jobbar dag mån,tis,ons och tors så lika bra att försöka få all sömn man kan! Tur att jag har Ida jag får åka med i alla fall, får sova en timme längre då..


sov gott fellas.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 8 augusti 2008 22:21

Imorrn är det fest hos mig och Prinsen! Längtas som bara den, längesen det var en riktig fest nu..

Någon som har ett PS2 dom är villiga att låna ut imorrn? Skulle vara skoj med Singstar..


Yeah yeah, morgondagen kommer bli kanon! Först ska jag sitta med Matte hos Andreas när han tatuerar sig heeeela dagen och sen kommer tjejerna hit så vi kan göra oss iordning tillsammans och umgås som förr. Sen blir det förhoppningsvis en grym fest och en rolig kväll ute på stan bland amerikanare och andra pärlor!


Så.. Kommer ni imorrn?

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 7 augusti 2008 01:51

Så var man hemma efter en grillafton på Kramm!

Var dyngtrött när jag kom hem från jobbet (21.15) men bestämde mig ändå för att gå ut med tjejerna efter att ha hört alla historier dom dragit efter dessa onsdagskvällar. Självklart hände inte ett piss ikväll bara för att jag var där och inte var det speciellt roligt heller, men jag var ut i alla fall!

Dödsont i huvudet och fötterna försökte jag få med mig Matte hem men det gick rätt dåligt.. (skräll?)

Knatade till slut hem själv och då dök han upp efter en stund ;P


Åh. Han och Bettan pratade om Åre hela vägen, både om förra årets resa och den kommande. Det suger att jag inte kan följa med i år, men jag har fan inte råd med nåt sånt. Dom får roa sig själva helt enkelt.....


På Kramm var det iallafall rätt bra med folk även om det inte var några nya ansikten direkt. Fick iallafall reda på att Björne har sökt till Folksam han med så då kanske vi blir arbetskamrater! Vi kommer förmodligen tävla varje sekund och ännu troligare slå ihjäl varann men det blir nog bra! Haha..

Jaja. Nu ska jag sova. Mitt huvud håller på att sprängas.

Av Emmelie Nilsson - 5 augusti 2008 22:04

Idag frågade Prinsen om jag ville flytta in i han slott.

Han hade dock inte tänkt på att mitt namn kommer att stå på dörren och inte heller att jag har 46 par skor som måste få plats. Men det löser sig!

Han hade inte tänkt på att jag måste ta med mig alla mina saker heller. Tur att jag påminde honom..


Säger väl upp lägenheten så fort som möjligt så slipper jag en massa onödiga hyror, synd bara att det är tre månaders uppsägningstid. Ser fram emot Prinsens aniktsuttryck när jag kommer släpandes på alla mina kläder, ska försöka att ha kameran redo! Hoppas han inser vad han gett sig in på..

Närå. Det kommer bli kanon det här, vi är ju rätt vana att vara uppi varann hela tiden så det blir ju ingen skillnad på det sättet. Är rätt säker på att det bara kommer bli positivt, vi vill ju faktiskt inget hellre än att vara med varandra och vad passar väl inte bättre då än att flytta ihop?


Shit.. Tänk att Emmelie blev kär och ska bo tillsammans med en kille igen! Tur att det inte är vem som helst utan självaste Mathias, det hade aldrig blivit av om det inte vore för han <3

Av Emmelie Nilsson - 5 augusti 2008 10:11

Jag kan inte fatta det, jag har fått sova ut! Att kliva upp kl 5 på morgonen har blivit något av en rutin för mig, men idag har jag fått sova ända tills nu. Beror detta på att jag är ledig idag? Självklart INTE.

Jag jobbar helt enkelt kväll, för att vara ledig någon dag är lyx för mig just nu.


Dock måste jag säga att jag föredrar att jobba dag. Det går mycket fortare och jag avskyr att inte vara hemma när Matte kommer från jobbet.. När jag kommer hem ikväll måste han i princip gå och lägga sig. Imorgon jobbar jag också kväll men på torsdag är jag - hör och häpna - Ledig. Chefen försökte dock få ut mig men jag nekade. Man orkar faktiskt inte hur mycket som helst.


Dags att göra sig klar för att åka till Bollsta och mitt andra hem - Ytterlännäsgårdens demensboende.

Av Emmelie Nilsson - 4 augusti 2008 18:46

Jag blir helt dagvill när jag jobbar helg. För mig är varje dag måndag, men nästa helg är jag ledig så då blir det cruising för hela slanten!

Kommer bli någon form av avskedsfest för Maria och Elin, sista chansen för oss att träffas allihopa sådär. Mår dåligt bara av att tänka på att dom ska gå vidare med sina liv i andra städer.. Men men! Jag och Lena fortsätter med våra meningslösa liv här i Kramfors. ;) Tur att vi iallafall har varandra.


Idag har jag jobbat fram till 12 och sen åkte jag på Punkten och träffade Lena som äntligen har kommit hem från Luleå, något som kännt som en evighet. Surrade på lite tills jag fick lov att gå hem och sova. Matte kom förbi och vi handlade och gick hem till honom. Nu har vi precis ätit världens godaste Wook som Prinsen kockat ihop, är proppmätt och munnen brinner men det var det värt!


Ikväll kommer Maria, Robin och Lena för att kolla film. Kul att träffa dom igen, man har så lite tid när alla jobbar..

Nej, nu ska jag ringa ett samtal.

Av Emmelie Nilsson - 3 augusti 2008 17:28

Idag är en sån dag man bara vill radera ur sitt minne. Det har varit den värsta dagen någonsin på jobbet idag (även fast vi kunnat skrattat åt det) och bara för att jag vill hem på stubinen åker den enda bussen som går idag, förbi mig. Busschaufförsjäveln bara glor på mig och åker vidare trots att jag står och viftar som en jävla struts.

Precis vad man INTE vill ska hända en dag som denna. Nu är jag i alla fall hemma hos Prinsen och nyäten så saker börjar ordna upp sig. Funderar på att låna hans mage en stund och sova också.


Idag kommer Lena hem igen <3

Av Emmelie Nilsson - 1 augusti 2008 22:00

I onsdags efter jobbet åkte jag till Härnösand för att fira min systerdotter Alva som fyllde 3 år. Alla mina tre storasystrar med barn var samlade så det var så bra det kunde bli! Och eftersom jag inte kan åka på dopet för Rose passade det ju ännu bättre att jag fick träffa dem alla då.

I vilket fall som helst så var det ungefär lika livat som det brukar vara på barnkalas. Presenter, tårta och en massa skrik. Mysigt!

Barnen badade i Alvas pool mot kvällssidan, det mest roande på hela tiden.


Runt 20.30 kom brorsan och hämtade mig och vi åkte till hans stuga. Tänkte passa på att träffa dem och mamma innan hon skulle fara hem och eftersom jag var ledig i torsdags passade det ju utmärkt! Barnen sov så vi satt uppe och surrade lite, men jag var trött efter en lång dag på jobbet så somnade rätt snabbt.

Dagen efter vaknade jag av att mamma lade Elias i min säng och att Robin stod bredvid och undrade vart "Thias" var.. Om man fick vakna med en treåring och en bebis varje morgon skulle det inte vara några problem att kliva upp kan jag säga!

Dagen bestod av prat, lek, fiske och mat. Underbar dag, saknar barnen hela tiden..


Jaja. Idag har jag iallafall jobbat och är jättetrött redan. Matte sitter och dricker Whiskey med en kompis och jag håller tummarna att dom kan hålla ljudnivån nere eftersom jag ska upp 5 imorgonbitti.. Jobbar hela helgen och kommer att sova hos pappa imorgon så där hittar ni mig. Kommer jobba varje dag fram tills torsdag nu, jobbigt att inte ha tid över till nåt annat! Men men, sånt är livet har jag hört och det är ju inte så länge kvar..


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se