Alla inlägg under augusti 2008

Av Emmelie Nilsson - 18 augusti 2008 20:19

Tror bestämt att jag ska utnämna måndagen den 18 augusti 2008 till den tråkigaste dagen i historien. Vaknade alldeles för tidigt för att göra - ingenting. Satte igång med tvätten och sprang som en galning mellan lägenheten och tvättstugan i spöregn i ca tre timmar. Elin kom förbi en sväng och vi kollade på Step up innan hon åkte hem för att käka med mamma sin.

Så kom Matte hem, vi åt och han somnade. Så jag passade på att varva städningen med att kolla på Step up 2 the streets, ännu bättre än ettan så nu har jag två filmer som kommer gå varma här. Och jag saknar sannerligen dansen!


Jaa. Har sprungit omkring och städat råtthålet så nu ser det väl hyffsat ut även om det är mycket kvar att städa.. Mathias verkar trivas i smuts, det är en sak som är säkert.


Imorrn blir det till att gå och träna på förmiddagen och sen ska jag hem och packa en massa lådor. Lika bra att få det gjort så jag har lång tid på mig att städa ur skiten, är väl inte det roligaste men man har ju gjort det några gånger..


Gnatt.

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 18 augusti 2008 15:45

Och Emmelie är frälst..

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 18 augusti 2008 12:39

Min nya älskling som räddade min morgon.

Av Emmelie Nilsson - 18 augusti 2008 11:16

Idag är en sån där meningslös dag. Jag är helt paralyserad bara för att jag vet att Folksam kanske hör av sig idag.

Mobilen är knäpptyst. Jag har med mig den överallt (in i badrummet när jag duschar), jag har provringt till den tre gånger bara för att försäkra mig om att den inte är på ljudlös och jag håller den faktiskt i en hand nu medans jag försöker skriva ett inlägg med den fria..

Varför? För att jag MÅSTE ha jobbet. Uppenbarligen verkar jag tro att det ska gå bättre bara för att jag har mobilen med mig hela tiden, dock känner jag mig rätt säker på att jag inte får det. Bara en känsla jag har.

Plan B? Jag har ingen.. När jag var yngre sa jag att jag förmodigen skulle sluta i ett mörkt rum, lyssnandes på musik med en gitarr i ena näven och en JD i den andra. Ja just nu ser jag ingen annan utväg. Här i Kramfors finns inga jobb, jag har inte sökt nån skola och jag har skulder, (kastade bort ett år på högskola) och boende att betala varje månad.

Usch. Jag klarar inte av sånt här. Jag känner mig värdelös när jag inte gör något av mitt liv.


Så. Då borde jag kanske ta och göra nåt annat för att rensa huvudet? Synd att det spöregnar ute, jag har satt upp mig på tvättid närmaste tre timmarna och mina vänner verkar vara borta med vinden..

Får lov att gå hem till min lägenhet sen i vilket fall för att packa lite.

Av Emmelie Nilsson - 17 augusti 2008 21:32

Har kommit hem efter att ha jobbat ett 13-timmars pass på Violen. Min sista arbetsdag förutom ett ströpass på fredag och en tanke slog mig.

Jag är arbetslös.

Jag har aldrig varit arbetslös förut. Har alltid haft skolan iallafall men nu står jag här och har ingen aning om vad jag ska hitta på. Hoppas innerligt att dom ringer från Folksam imorgon och säger att jag får jobbet annars vet jag inte vad jag tar mig till. Det är ju hyror som ska betalas o.s.v

FETÅNGEST är vad jag har just nu. Dessutom har jag en sån där överhängande dålig känsla hela tiden så förmodligen får jag inte jobbet.


Usch! Jag hatar att inte ha saker klart för mig.

Av Emmelie Nilsson - 16 augusti 2008 14:23

Har hört nu att det är flera som fått besked från Folksam angående jobb. Hörde också att det var över 100 sökande och att dom tar in 20. Jag har inte hört ett dyft från dem och det känns inte så bra kan jag säga..

Vad betyder det? Att jag var så himla dålig på intevjun att dom helt enkelt kastat bort alla mina papper och därför inte har nåt nummer att ringa? Eller att jag var en så solklar kandidat att dom valde mig först och att mina papper ligger underst i högen och därför ringer mig sist?


Jaja. Jag blir nog inte klokare av att grubbla på det. Får jag inte jobbet har jag ingen aning om vad jag tar mig till. Att vara springvikarie inom vården är inte direkt ett säkert arbete med en säker lön varje månad. Det växlar ju hur som helst. Dessutom är jag bara inskolad på en avdelning i Bollsta och där kan jag inte jobba mera eftersom jag knappt tar mig dit och hem..

Helst av allt skulle jag vilja dra till Norge med ett gäng. Jobba några månader, ut och resa för ihoptjänade pengar och sen flytta till Umeå och antingen plugga eller jobba.. Men men. Jag har ju Mathias här och han kan ju inte bara säga upp sig från ett fast arbete, det är ju en stor trygghet.


Äsch. Jag får helt enkelt ta det när jag vet om jag fått jobbet eller inte!

Nu ska jag till Härnösand och käka massa mat hos syrran och gratta lilla Moa med resten av familjen.


Störs.

Av Emmelie Nilsson - 16 augusti 2008 08:47

..Är vad min pojkvän döpt mig till dessa veckor. Jag ÄR faktiskt ett monster. Det går inte att prata med mig om det är spännande moment och jag sitter bokstavligen fastklistrad vid tv:n oavsett gren. Om lite drygt en timme är det final i tennis så då har jag det jag gör!


Idag då? Mathias ska lyxa totalt och åka med tre arbetskamrater till Sundsvall för att kolla på fotboll i VIP-logen. Käka gott, dricka och ha trevligt hela dagen och halva kvällen. Själv ska jag förhoppningvis till Härnösand och fira mitt äldsta syskonbarn som fyller hela fyra år idag! Det gäller bara att pappa kommer ihåg att höra av sig till mig om när dom ska fara.. Annars blir jag helt enkelt sittandes hemma hela dagen, it sucks.


Nu tror jag att jag ska äta nåt. Har, som vanligt, ont i magen på alla möjliga sätt.

Av Emmelie Nilsson - 15 augusti 2008 16:24

I fyra och en halv timma har jag suttit och kolla på Tennis och ÄNTLIGEN vinner dom!!


Gratulerar Simon och Thomas, ni är i OS-final!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se