Alla inlägg under augusti 2008

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 23 augusti 2008 11:19

..Eller arbetslösa.

Nu är det helg och igår kom Lena, Andreas, Elin och Robin hit och kollade på film med oss. Mysigt med chips, sjuka historier och en damp-Lena. Själv strök jag mest kläder, måste få iordning på dom i alla fall.

Skönt som tusan att sova ut imorse! Iofs så kommer jag få sova ut resten av mitt liv om det ser ut nu, men på lördagar och söndagar ligger ju Matte också brevid! :)


Ajustja! Lena kom förbi igår på eftermiddagen med en KATTUNGE! Och det var verkligen inte vilken kattunge som helst, utan världens finaste kattunge. Kattunge, kattunge, kattunge.

I alla fall så är den min! Ska bara fixa lite grejor till den först och sen får den bo här med oss. Eller ja, mig. Matte låtsas som om den inte finns ;P


Kom med ett namnförslag på en liten kattflicka!

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 21 augusti 2008 21:32

Har jobbat hela kvällen idag, jobbar hela dagen imorrn så nu ska jag sova.


Har ingen lust eller energi till nånting när allt bara känns hopplöst. Har ingen aning om vad jag ska hitta på. Norge, Sundsvall eller Umeå känns som ett måste eftersom det inte finns några jobb eller utbildningar här. Dock klarar jag inte att flytta från Mathias, så antingen får jag gå arbetslös och bli försörjd av honom resten av livet eller helt enkelt ta mig i kragen och flytta ifrån honom.


Lätta beslut?

Av Emmelie Nilsson - 21 augusti 2008 10:07


Så vad ska jag hitta på nu?

Ringde Virre idag och fick reda på att dom inte valt mig den här gången. Inget jobb på Folksam alltså.. Jag är körd. 


Av Emmelie Nilsson - 20 augusti 2008 20:26

Nyss hemkommen från en lite annorlunda kväll här i Kramfors. Jag, Lena, Matte och Elin åkte till Flogsta för att kolla på korpenfotboll. Astråkigt tyckte jag såklart, rätt roande tyckte de andra.

Vi gick efter första matchen och hamnade hos Lena där det blev mysfika. Hon dukade fram mackor och varm choklad och så satt vi där och mumsade vid bordet med levande ljus. Lena kan det där med stämning hon.


Nu ska jag pyssla på lite här hemma och sen får jag väl ladda inför jobb igen. Blev utringd imorgonkväll och på fredag morgon, känns tungt att åka dit och jobba men är samtidigt glad för att jag också kan dra in lite pengar till hushållet. Finns inget värre än att känna att man snyltar på någon annan. Denna månad har Matte fått betala i princip all mat, skulle aldrig kunna ha det så under en längre period. Nej här blir det till att dela på hyran och dela på all matkostnad, så jag måste ha ett jobb. Nu tack.

Av Emmelie Nilsson - 20 augusti 2008 14:33

Mathias ringde nyss och sa att det finns platser kvar på Information och PR programmet i Sundsvall - samma utbildning som Elin ska gå. Jag har skickat in en efteranmälan och får väl vänta och se om jag kommer in, samtidigt som jag väntar på ett svar från Folksam.


Nu till ångesten. Den utbildningen vill jag verkligen läsa, får jag inget jobb är det rätt klyftigt att hoppa på en utbildning så man gör någonting och samtidigt får in pengar.

Å andra sidan är väl inte Sundsvall min favoritstad och jag klarar nog inte att flytta från Mathias. Det känns så jävla fel att flytta till en annan stad när Matte bor här..


Jaja. Detta tåls att diskutera och titta närmare på. Tänk om Folksam kunde ta och ringa nån gång så jag vet? Då har jag iallafall en sak mindre att tänka på - eller om jag får jobbet, en massa mindre att tänka på.


Hur gör man?

Av Emmelie Nilsson - 20 augusti 2008 11:15

Inte en sån där svettig arbetarkarl, utan en fräsch nyduschad karl. Tur att min Prins vet hur hans produkter luktar för annars hade han lätt kunnat tro att jag vänstrat idag. Min duschcreme är slut, min deo är slut och mina hårprodukter är slut. Därför går jag omkring och luktar Axe och andra märkliga, typiskt manliga dofter.

Bättre det än att så småningom lukta arbetarkarl.


Folksam? Nej dom har inte hört av sig och nu börjar jag tvivla på att dom tänkt göra det överhuvudtaget.. Är det någon av er som läser som sökt dit och fått svar? Funderar starkt på att ringa dom själv bara för att få det ur världen..


Idag hade jag tänkt att ägna mig åt typiska soffaktiviteter. Kolla på film, spela backpacker (ett mycket roligt, underskattat spel) och käka micromat. Kanske tar jag en sväng med dammsugaren också om jag orkar..

Vad ska Du göra idag?Av Emmelie Nilsson - 19 augusti 2008 10:12

Mathias har gett med sig.JAG SKA FÅ EN KATT! :D

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se