Direktlänk till inlägg 26 augusti 2008

Min första skoldag!

Av Emmelie Nilsson - 26 augusti 2008 14:07

Haha.. När man varit borta från gymnasiet ett år och sen börjar plugga såna ämnen igen känns det nästan som om det är första dagen. Idag hade jag bara Matte B, ett ämne som jag läste för typ två år sedan men det känns som om allt är helt nytt. Fast det ger väl med sig hoppas jag!

Efter skolan gick jag till Emma på Salong Ice där Lena och Elin klippte in löshåret, blev riktigt tjusigt på båda damerna! Självklart blev jag också sugen, men det får jag ta när jag har mer pengar. Apropå pengar så fattar jag inte varför kommunen inte kan skicka ut lönespecet dagen innan man får pengarna? Jag vill ju veta..


I alla fall så lunchade vi en sväng och sen följde jag med Lena till hennes mormor på mitt gamla jobb och hälsade på lite. Mysigt att träffa alla tanterna och farbröderna igen!


Happ. Ikväll kommer jag sitta med engelskaläxa och sedan packning. Jag och Elin åker upp till Umeå imorgon och kommer hem på fredag. Skönt med en liten tripp och kul att få träffa en massa kompisar och framförallt mina kusiner.. I alla fall dom som håller till i stan. Ska så klart bo hos Tobbe och surra ikapp allt vi missat de senaste månaderna.

Synd att Matte ska hålla på och jobba en massa, hade varit kul om han kunde följa med ;) Kommer sakna honom ju..


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se