Direktlänk till inlägg 25 augusti 2008

Äntligen..

Av Emmelie Nilsson - 25 augusti 2008 16:14

..Börjar jag se ett ljus i tunneln.

Gick helt sonika in på ådalsskolan idag och satte mig ner för att surra lite med studievägledarna. De berättade att sjuksköterskeutbildningen kommer börja till våren här i Kramfors. Dock på distans, vilket känns skönt då jag slipper vara bunden till Kramfors minst tre år till om jag inte vill.

I alla fall så började jag på Komvux idag! Måste läsa in Naturkunskap B för att få behörighet till sjuksköterskeutbildningen och då passar jag på att försöka läsa upp lite betyg i samma veva så jag har större chans att komma in och dessutom får studiebidrag. 

Så nu kommer jag först och främst att läsa upp gymnasiebetygen fram till jul och sen hoppas på att komma in på sjuksköterskeutbildningen.


Tänk att efter en dag nere på stan kan man komma hem och må så där utomordentligt bra. Det känns som om jag gör rätt!

Sjuksköterska har jag ju alltid viljat bli men har alltid trott att det krävs så mycket mer än vad det faktiskt gör för att komma in på den och därför lagt dom planerna åt sidan.


OCH! Även om jag inte kommer in på utbildningen så har jag ändå läst upp betyg och fått behörighet och det är ju jättebra!  Inatt kommer jag sova gott. 

 
ANNONS
 
Linnea

Linnea

25 augusti 2008 18:02

Det var så lite så =)

http://www.linnnea.bloggagratis.se

 
Fia

Fia

25 augusti 2008 20:15

Tack för din peppande kommentar här om dagen i min blogg! I´m a fighter, ska tusan klara av detta. Jag funderar också på att läsa på komvux men distans, eftersom jag är här. Vet du om det finns många distanskurser? Skickade ett mejl till studievägledarna förut men så klart svarar ingen. Ha det toppen, kram

http://sofianasmak.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

25 augusti 2008 20:23

Härlit att du fått ordning o reda! :) Hörde också om den där sköterskeutbildningen men ja, jag o distans funkar nog inte. jag har ingen självdisiplin >.

http://lindacaroline.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Theres

26 augusti 2008 00:37

You go girl! Så ska det vara. Vad bra att det löste sig på EN dag! Grattis till din problemlösningsförmåga. Håller tummarna för pluggandet i höst.
PS: Tobbe kommer nog hem från sjukan imorgon, om de inte släppt iväg honom idag!? Tänkte ringa honom men har sovit mellan 20-00 ikväll. Oj!
PS: Skulle behöva bröllopsgrejerna, för nu ska jag själv på bröllop i oktober.

 
Malin

Malin

26 augusti 2008 09:06

Men guud va avis ja blir! Har alltid velat läsa till ssk!! Men har kuggat B-matten så mycket som 4ggr å därmed gett upp hoppet. Hoppas det går braaa :)

http://malindahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se