Direktlänk till inlägg 25 augusti 2008

Dags att göra något åt saken

Av Emmelie Nilsson - 25 augusti 2008 09:21

Jag har ju faktiskt ingen rätt att sitta och klaga och tycka synd om mig själv om jag inte ens lägger ner energi på att hitta ett jobb eller en utbildning. Hemma i soffan händer inte mycket, så idag ska jag ta tag i saken.

Tänkte knalla ner på Ytterlännässkolan och kolla om det är för sent att hoppa på Komvux. Jag menar, att läsa upp betygen om man inte har något bättre för sig skadar ju inte. När jag väl kommer på vad jag vill plugga så har jag ju iallafall större chans att komma in på utbildningarna.

Sen tänkte jag kolla upp hur undersköterskeutbildningen på Vallen går som. Om dom bara kör på våren och i så fall om det blir någon nu -09. Kan ju lika gärna kika förbi arbetsförmedlingen när jag ändå håller på..


Nej! Dags att hoppa in i duschen, käka nåt och gå ner på stan. Återkommer om en lägesrapport. 

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

25 augusti 2008 10:30

Om du får tråkigt på dagarna får du gärna komma ner till mig och hålla mig sällskap på jobbet. Jag kokar kaffe;)

http://spetse.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se