Direktlänk till inlägg 24 augusti 2008

En skön söndag

Av Emmelie Nilsson - 24 augusti 2008 23:01

Idag vaknade jag, Elin och Matte redigt bakis och jag lovar nu mig själv att aldrig mer dricka som vi gjorde igår. Man är bra dum ibland..


I alla fall så sov jag och Matte i princip till 17.00 idag och gjorde oss sedan iordning och gick ner på stan. Vi köpte mat, åt och gick sedan till Mattes mamma. Kikade på kort och surrade en stund. Passade även på att låna filmer av Jörgen och spela en snabbis på hans Xbox.. Måste köpa mig ett eget.


Nu har vi kikat film och jag ska väl bara ta mig nåt att äta innan jag går och lägger mig. Har ingen aning om vad jag hittar på imorrn, Har som sagt ingen lust till nånting när allt är så osäkert.. Tur att jag har min fina Mathias och vännerna. Fast det hjälper ju inte mycket när man inte har några pengar att försörja sig med. Aja. Slut på det här deppiga inlägget. 


Sov gott folk´s!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se