Direktlänk till inlägg 23 augusti 2008

"Stanna inte upp"

Av Emmelie Nilsson - 23 augusti 2008 17:04

Var det någon klok som skrev i en kommentar i min blogg.


Och det är väl precis det jag är rädd för att göra. Att stanna upp och inte komma någonvart.. Allt bara snurrar.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Theres

23 augusti 2008 21:39

Det var visst jag som skrev det!
I och för sig är det ju hur klokt som helst att stanna upp, andas och känna efter vad man vill. Inte rusa. Jag har bara sett alltför många som stannat upp i livet. Inte tagit till vara på sina resurser och kvaliteér! Som det idag växer mossa på! :) Titta på dig själv. En ruggigt mysig tjej, med skinn på näsan, egen vilja, mjuk och omtänksam, vacker som en dag... du ser listan är lång! Glad, påhittig, musikalisk...
Du är ju så ung så om jag var du skulle jag ut i världen och svassa. Typ au pair! Kan rekommenderas. Du med din barnkärlek. När man sitter med hus, make, två barn, kombi, fast jobb (som jag. hi hi) då är man glad över allt man gjort innan. Det man satsat på, chansat och vågat! Nu vill jag inget annat än att vara med familjen men ung ska man vara innan. Du har vinden under vingarna, Emm! Kram och lycka till!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se