Direktlänk till inlägg 23 augusti 2008

Alla är vi lediga.

Av Emmelie Nilsson - 23 augusti 2008 11:19

..Eller arbetslösa.

Nu är det helg och igår kom Lena, Andreas, Elin och Robin hit och kollade på film med oss. Mysigt med chips, sjuka historier och en damp-Lena. Själv strök jag mest kläder, måste få iordning på dom i alla fall.

Skönt som tusan att sova ut imorse! Iofs så kommer jag få sova ut resten av mitt liv om det ser ut nu, men på lördagar och söndagar ligger ju Matte också brevid! :)


Ajustja! Lena kom förbi igår på eftermiddagen med en KATTUNGE! Och det var verkligen inte vilken kattunge som helst, utan världens finaste kattunge. Kattunge, kattunge, kattunge.

I alla fall så är den min! Ska bara fixa lite grejor till den först och sen får den bo här med oss. Eller ja, mig. Matte låtsas som om den inte finns ;P


Kom med ett namnförslag på en liten kattflicka!

 
ANNONS
 
Lenis

Lenis

23 augusti 2008 11:38

FITTA ;)

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

23 augusti 2008 18:17

Majsan är förmodligen de hårdaste namnet på en kisse! Eler Klittan ;)

http://lindacaroline.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

24 augusti 2008 12:13

Åhhh, va mysigt :D Jag vill också ha en kattunge :) hihi du måste skicka bild på den sen!

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se