Direktlänk till inlägg 20 augusti 2008

Jag luktar karl

Av Emmelie Nilsson - 20 augusti 2008 11:15

Inte en sån där svettig arbetarkarl, utan en fräsch nyduschad karl. Tur att min Prins vet hur hans produkter luktar för annars hade han lätt kunnat tro att jag vänstrat idag. Min duschcreme är slut, min deo är slut och mina hårprodukter är slut. Därför går jag omkring och luktar Axe och andra märkliga, typiskt manliga dofter.

Bättre det än att så småningom lukta arbetarkarl.


Folksam? Nej dom har inte hört av sig och nu börjar jag tvivla på att dom tänkt göra det överhuvudtaget.. Är det någon av er som läser som sökt dit och fått svar? Funderar starkt på att ringa dom själv bara för att få det ur världen..


Idag hade jag tänkt att ägna mig åt typiska soffaktiviteter. Kolla på film, spela backpacker (ett mycket roligt, underskattat spel) och käka micromat. Kanske tar jag en sväng med dammsugaren också om jag orkar..

Vad ska Du göra idag? 
ANNONS
 
Toffe

Toffe

20 augusti 2008 16:35

Är några stycken här på jobbet som har sökt dit och en fick lov att ringa själv för hans papper hade typ hamnat fel tydligen, sen är det en annan som dom har ringt som har varit på intervju igår. Hoppas det löser sig för dig :)

http://toffes-tankar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se