Direktlänk till inlägg 18 augusti 2008

Världens tråkigaste dag?

Av Emmelie Nilsson - 18 augusti 2008 20:19

Tror bestämt att jag ska utnämna måndagen den 18 augusti 2008 till den tråkigaste dagen i historien. Vaknade alldeles för tidigt för att göra - ingenting. Satte igång med tvätten och sprang som en galning mellan lägenheten och tvättstugan i spöregn i ca tre timmar. Elin kom förbi en sväng och vi kollade på Step up innan hon åkte hem för att käka med mamma sin.

Så kom Matte hem, vi åt och han somnade. Så jag passade på att varva städningen med att kolla på Step up 2 the streets, ännu bättre än ettan så nu har jag två filmer som kommer gå varma här. Och jag saknar sannerligen dansen!


Jaa. Har sprungit omkring och städat råtthålet så nu ser det väl hyffsat ut även om det är mycket kvar att städa.. Mathias verkar trivas i smuts, det är en sak som är säkert.


Imorrn blir det till att gå och träna på förmiddagen och sen ska jag hem och packa en massa lådor. Lika bra att få det gjort så jag har lång tid på mig att städa ur skiten, är väl inte det roligaste men man har ju gjort det några gånger..


Gnatt.

 
ANNONS
 
Lena

Lena

18 augusti 2008 20:33

Skaffat kort på träningsvärkstan utan mig? :O Eller vart ska du träna? :P

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mathias

19 augusti 2008 14:51

Du är en liten skitunge tihi. Katten ska heta KUNGCARLOS!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se