Direktlänk till inlägg 16 augusti 2008

OS-monster

Av Emmelie Nilsson - 16 augusti 2008 08:47

..Är vad min pojkvän döpt mig till dessa veckor. Jag ÄR faktiskt ett monster. Det går inte att prata med mig om det är spännande moment och jag sitter bokstavligen fastklistrad vid tv:n oavsett gren. Om lite drygt en timme är det final i tennis så då har jag det jag gör!


Idag då? Mathias ska lyxa totalt och åka med tre arbetskamrater till Sundsvall för att kolla på fotboll i VIP-logen. Käka gott, dricka och ha trevligt hela dagen och halva kvällen. Själv ska jag förhoppningvis till Härnösand och fira mitt äldsta syskonbarn som fyller hela fyra år idag! Det gäller bara att pappa kommer ihåg att höra av sig till mig om när dom ska fara.. Annars blir jag helt enkelt sittandes hemma hela dagen, it sucks.


Nu tror jag att jag ska äta nåt. Har, som vanligt, ont i magen på alla möjliga sätt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se