Direktlänk till inlägg 14 augusti 2008

Bajs

Av Emmelie Nilsson - 14 augusti 2008 21:25

Idag har jag kommit fram till att mitt liv innehåller mycket bajs. På dagarna torkar jag bajs och när jag är hundvakt plockar jag upp bajs från alla möjliga konstiga ställen.

Gela bajsade uppe på en stenkulle här på Bruket idag. Jag kastade ett snabbt öga på kringvarande hus för att se om någon såg incidenten. (Japp! jag är en plocka-upp-hundbajs-smitare ibland)

Självklart sitter en granntant på sin lilla, överpyntade uteplats och blänger på mig med sina överpyntade ögon som om någon av hennes överpyntade blommor skulle dö om jag inte plockade upp bajset. Stel som ett kylskåp med en knallgrön bajspåse i ena handen och en busig hund i andra började jag min vandring upp på berget (läs stenen). Väl uppe greppade jag tag om bajset, knöt ihop påsen och började knalla neråt. Tror ni jag klarade det?

Ingen risk. Gela upptäckte en katt, Majsan som hon ville äta upp och jag formligen FLÖG ner från stenhällen och tog emot mig med handen. Gissa tre gånger vad som hamnade under min hand? En knallgrön bajspåse som sprack och impregnerade min hand med dess innehåll.


 
ANNONS
 
darkmind

darkmind

14 augusti 2008 21:39

Ursäkt för att jag säger att herregud vad jag skrattade åt din mindre trevliga händelse!! ett gott skratt var vad jag behövde..tack :)

http://darkmind.bloggagratis.se

 
Linnea

Linnea

15 augusti 2008 10:11

Haha.. det kanske var taktik från majsan? Reta hunden o få emmelie på rumpan :D.. Hon e ju mästare på att reta upp hundar nu ;) hehe..

http://www.linnnea.bloggagratis.se

 
Elin

Elin

15 augusti 2008 11:01

hahahahaha ^^

http://elinpersson.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

15 augusti 2008 11:52

ahahahahaha ;D

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

15 augusti 2008 19:33

HAHAHA! Jag hade betalat för att få se det där live!

http://lindacaroline.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

15 augusti 2008 23:17

HAHAHA! :D Tycker att du visar lite Lena-style! Klant ;)

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se