Direktlänk till inlägg 14 augusti 2008

Hejdå älskade vän.

Av Emmelie Nilsson - 14 augusti 2008 16:20

Imorgon flyttar Maria till Luleå för att plugga i fem år om allt går som vi hoppas och tror. Jag är verkligen jätteglad för hennes skull och jag tror att hon kommer stortrivas där uppe med nya klassen.

Dock kommer jag att sakna henne varje dag och längtas tills vi ses igen. Kan inte förställa mig en dag utan hennes skratt och galna upptåg.


Önskar dig all lycka och välgång där uppe gumman och håller tummarna för att allt går vägen! Jag kommer snart och hälsar på.

 
ANNONS
 
Lena

Lena

14 augusti 2008 16:55

Vår älskade Maria

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

14 augusti 2008 21:04

Det var inte hela världen att jobba dag, de var synd bara att jag sovit så dåligt innan. Men de jämnade ut sig med middagen! ;)

http://lindacaroline.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

15 augusti 2008 23:15

Sötnos! Kommer sakna dig jätte mycket.

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se