Direktlänk till inlägg 14 augusti 2008

Jag är kär.

Av Emmelie Nilsson - 14 augusti 2008 11:27

Jag gillar vanligtvis inte hundar speciellt mycket men nu är jag kär. I en Rottweiler/labrador tik vid namn Gela som är min lillasysters hundvalp.

Hon ringde och frågade om jag kunde passa henne tills på fredag så igår överlämnade hon henne hos oss och det går jättebra!

Hunden har världens finaste lynne. Gör inget väsen av sig och är så där bedårande söt som bara en kolsvart hundvalp med rosa tunga kan bli..

Imorse när Mathias åkte på jobbet grinade hon lite men somnade snabbt om och sov tills jag klev upp runt 09.30 Gick ut i köket för att hämta hennes koppel och in kommer Gela smygandes med skam i blicken. Lilltösen kunde inte vänta utan hade kissat en liten pöl på golvet, trodde helt seriöst att vovven skulle dö av skam stackaren.

Just nu ligger i vi soffan och myser. Hon får inte vara i soffan hemma hos syrran men här är allt tillåtet! ;) Dock fick jag typ tvinga upp henne eftersom hon förmodligen trodde att det var förbjudet att vara där. Väl uppe lägger hon sig på rygg med benen spretandes åt alla håll och slickar mig frenetiskt i ansiktet. Pussglad vovve, minst sagt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mathias

14 augusti 2008 11:52

Awww Gela.. Som hon skvalpade i sig vatten kanske det inte är konstigt att hon inte kunde hålla sig. Stackars liten.. Snart kommer jag hem, och då blir det BUS!

 
lillsyster :)

lillsyster :)

14 augusti 2008 14:02

Söt mathias :D

http://emwesterlund.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se