Direktlänk till inlägg 14 augusti 2008

Småprat eller inte?

Av Emmelie Nilsson - 14 augusti 2008 10:46

Det här med småprat är fan inte enkelt. Kommer ni ihåg inlägget jag skrev om hissprat för några månader sedan? Nu har jag kommit på en ännu jobbigare situation:

Föreställ er att ni sitter vid ett bord på ett café och alla andra bord är upptagna. Så kommer det ett tydligt nyförälskat par in i lokalen med en bricka fylld av kaffe, bakelser och annat som hör till. Så letar dom febrilt efter någonstans att sitta och inser snart att dom är tvungna att sätta sig vid samma bord som någon annan. Självklart väljer dom bordet jag sitter vid.

Så sitter vi där, jag och det nyförälskade medelålders paret. Jag sitter knäpptyst eftersom jag inte känner dem och de sitter också tysta eftersom de inte kan prata om vad som helst när det sitter en fritt främmande människa framför dom och knaprar på en bulle.

Hur gör man nu? Pratar om väder och vind eller fortsätter man sitta tyst och vacklande möta varandras blickar lite då och då bara för att allt blir så krystat?


Sen finns det ett dilemma till! Om det nu helt plötsligt blir ett bord ledigt lite längre bort, ska man flytta sig dit eller sitter man kvar på sin plats? Å ena sidan får dom sitta ensamma, å andra sidan känns det som att dom tror att deras sällskap inte duger eller att jag har något emot att sitta med dem.

 
 
Elin

Elin

14 augusti 2008 17:49

haha du och tyskarna! :P

http://elinpersson.bloggagratis.se

 
Traggelhaggan

Traggelhaggan

17 augusti 2008 11:06

Det är bara att flytta till det nya bordet och ta deras kaffe och kanelbulle med dig, det är det minsta dom kan göra för att vara så oförskämda att DOM sätter sig vid DITT bord och håller snattran så pass att det blir pinsamt.

http://traggelhaggan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skapa flashcards