Direktlänk till inlägg 12 augusti 2008

En vanlig tisdag i Emmelies liv

Av Emmelie Nilsson - 12 augusti 2008 22:02

Så vad har Emmelie gjort idag? Kanske ni undrar. (eller så skiter ni fullständigt i det men läser ändå.)

Jani. Min dag började med att jag vaknade i soffan där jag och Matte somnade igår. Pigg som en nötkärna var jag och hoppades på att det skulle bidra till en lättsammare dag på jobbet eftersom en morgonpigg Emmelie verkligen inte hör till vanligheterna. Tji fick jag! Tanterna var lika jobbiga som vanligt, en molekyl av personalsytrkan var ett pain in the ass och jag ville verkligen bara åka hem.. Ungefär en gång i minuten försökte jag inbilla mig att jag mådde jättedåligt för att på så sätt ha en anledning att åka hem tidigare men jag insåg snabbt att det knappast gjorde saken bättre. Att hela tiden göra allt för att försöka må fysiskt dåligt är inte speciellt uppiggande...


Väl hemma lagade jag mat åt Prinsen medans han diskade. Det är vad jag kallar team work! Dock ser lägenheten ut som ett ställe där man slussar in och ut folk och inte anställer någon städhjälp (läs smuggelhåla i nåt smutsigt land)

Yeah yeah. Lena och Elin kom förbi med chips, dip, film och hårfärg till mig. Kvällen slutade med att jag förvandlades till en Hitler mer manlig än någon annan imitatör, Mathias blev impotent och Lena fläckade ner i princip hela lägenheten (tror hon missade sovrummet). För tillfället har lyan bruna, oplanerade färgstänk i samma ton som mitt hår. Bra jobbat Lena!

Just ja, glömde nämna att hon gjorde ett enastående jobb med mitt hår, bättre än någon frissa lyckats med trots att jag ser ut som en spetälsk i ansiktet och i nacken.. Men sånt får man ta när man tar hjälp av en spastisk, fnittrig och smått (?) klumpig vän ;)


Nu är det snart sovdags för mig och Prinsen.

Undrar om jag ska klippa ut en sån där papperskrona till honom att sätta på huvudet? Då härmar jag ju iallafall inte Blondinbella.. Fast å andra sidan har väl den stjärnan gjort allt man kan här i livet vid sjutton års ålder så jag är nog körd. Hoppas verkligen att ingen färgar håret blondt, blir MUFare eller skaffar en pojkvän som heter Nils. Ni kan få det jobbigt av diverse "Blondinbella-wannabe-jägare".Vi är fan lika varandra..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mathias

12 augusti 2008 22:18

Oh herregud.. Vart är mustaschen?

 
Maria

Maria

12 augusti 2008 23:26

Haha, du är för underbar och så lika ni är! :D

http://mariaburen.bloggagratis.se

 
Sandra

Sandra

13 augusti 2008 10:00

Hahaha jag dör av skratt. Fortsätt att blogga tjejen!;)

http://spetsen.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

13 augusti 2008 14:48

Huvudsaken är väl att håret inte blev fläckigt ;) bilder kommer inom kort ;)

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

13 augusti 2008 18:06

HAHAHA! Du ser ut som "nesse" på kortet! :D

http://lindacaroline.bloggagratis.se

 
Fia

Fia

13 augusti 2008 19:02

Sköna bilder!! :D

http://sofianasmak.bloggagratis.se

 
Elin

Elin

14 augusti 2008 17:48

hahaha klockrent! ;)

http://elinpersson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se