Direktlänk till inlägg 10 augusti 2008

Saturday fever

Av Emmelie Nilsson - 10 augusti 2008 22:07

Igår klev jag och Prinsen upp tidigt för att gå ner på stan. Han skulle tatuera sig och jag titta på - som vanligt. Blev nästan fem timmar hos Andreas på Chockland och resultatet blev minst sagt bra..

Hann med en lunch på Bakfickan med Elin och Lena där också, mysigt att få lite qualitytime!


Runt 15.30 stressade vi hem, käkade och gjorde oss iordning för fest. Hamnade först utanför Dennis och Malin där vi spelade kort och umgicks. Jag och Elin beslutade oss för att gå till Ida en sväng och där satt hon och drack vin med brorsan sin. Blev där en timme ungefär och hade jättetrevligt tills vi insåg att det nog var dags att gå tillbaka till resten av gänget som nu hade förflyttat sig till våran lägenhet. Sagt och gjort. Där var det mycket folk och ännu fler ramlade in under kvällen. Blev musik för fulla muggar, lite grin då tjejerna kom på att Mia flyttar nästa vecka och en hel del trevligt också! Till slut gick vi ner på stan i samlad trupp. Där var det mer folk än jag någonsin sett i Kramfors, samma sak nere på Gladan där vi höll till mesta delen av kvällen. Runt 1 var jag och Prinsen nöjda och gick hem.


Idag har vi varit ner på stan och käkat, städat lite och nu på kvällsidan kom Jörgen förbi ett par timmar. Blir nog till att krypa ner i sängen snart. Jobbar dag mån,tis,ons och tors så lika bra att försöka få all sömn man kan! Tur att jag har Ida jag får åka med i alla fall, får sova en timme längre då..


sov gott fellas.

 
ANNONS
 
Ingen bild

...

11 augusti 2008 12:05

mer makt än man tror!

 
Ingen bild

en som vet

11 augusti 2008 17:21

pinsamt att du kallar honom för prinsen, dessutom härmar du blondinbella..kom på något eget

 
Ingen bild

Izabelle

11 augusti 2008 20:47

ojoj, roligt att du har några omogna människor också som läser din blogg, som inte ens vågar skriva namnet sitt. Ännu roligare också att dom är så avundsjuk för att du har en prins till pojkvän att dom måste kommentera om det :) Vissa har det inte lätt! Kul iallafall att festen och kvällen blev lyckad :) Och även skönt för dig att slippa ta bussfan på morgonen ;)

 
Sara

Sara

12 augusti 2008 16:04

Ja för det är ju säkert bara hon i hela världen som har ensam rätt på o kalla sin pojkvän det? ^o)

http://saralinnea.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se