Direktlänk till inlägg 8 augusti 2008

TAGGA flickor och pojkar!

Av Emmelie Nilsson - 8 augusti 2008 22:21

Imorrn är det fest hos mig och Prinsen! Längtas som bara den, längesen det var en riktig fest nu..

Någon som har ett PS2 dom är villiga att låna ut imorrn? Skulle vara skoj med Singstar..


Yeah yeah, morgondagen kommer bli kanon! Först ska jag sitta med Matte hos Andreas när han tatuerar sig heeeela dagen och sen kommer tjejerna hit så vi kan göra oss iordning tillsammans och umgås som förr. Sen blir det förhoppningsvis en grym fest och en rolig kväll ute på stan bland amerikanare och andra pärlor!


Så.. Kommer ni imorrn?

 
ANNONS
 
beet

beet

9 augusti 2008 11:43

Även fast jag är bakis som jag vet inte vad så taggar jag för fullt och kommer självklart ikväll! :D

http://beet.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

9 augusti 2008 14:15

Lena Dahlberg bangar inte fest gumman ;)

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

 
Elin

Elin

9 augusti 2008 16:04

Jag är ju fanimej redan här ;)

http://elinpersson.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

10 augusti 2008 17:47

Att jag inte hann se det här innan festen så kunde ju jag ta med singstar :) Men det var riktigt kul! Så tack för en underbar kväll :D

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se