Direktlänk till inlägg 7 augusti 2008

Grillafton på Kramm!

Av Emmelie Nilsson - 7 augusti 2008 01:51

Så var man hemma efter en grillafton på Kramm!

Var dyngtrött när jag kom hem från jobbet (21.15) men bestämde mig ändå för att gå ut med tjejerna efter att ha hört alla historier dom dragit efter dessa onsdagskvällar. Självklart hände inte ett piss ikväll bara för att jag var där och inte var det speciellt roligt heller, men jag var ut i alla fall!

Dödsont i huvudet och fötterna försökte jag få med mig Matte hem men det gick rätt dåligt.. (skräll?)

Knatade till slut hem själv och då dök han upp efter en stund ;P


Åh. Han och Bettan pratade om Åre hela vägen, både om förra årets resa och den kommande. Det suger att jag inte kan följa med i år, men jag har fan inte råd med nåt sånt. Dom får roa sig själva helt enkelt.....


På Kramm var det iallafall rätt bra med folk även om det inte var några nya ansikten direkt. Fick iallafall reda på att Björne har sökt till Folksam han med så då kanske vi blir arbetskamrater! Vi kommer förmodligen tävla varje sekund och ännu troligare slå ihjäl varann men det blir nog bra! Haha..

Jaja. Nu ska jag sova. Mitt huvud håller på att sprängas.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se