Direktlänk till inlägg 5 augusti 2008

Välkomna till Mathias OCH Emmelie

Av Emmelie Nilsson - 5 augusti 2008 22:04

Idag frågade Prinsen om jag ville flytta in i han slott.

Han hade dock inte tänkt på att mitt namn kommer att stå på dörren och inte heller att jag har 46 par skor som måste få plats. Men det löser sig!

Han hade inte tänkt på att jag måste ta med mig alla mina saker heller. Tur att jag påminde honom..


Säger väl upp lägenheten så fort som möjligt så slipper jag en massa onödiga hyror, synd bara att det är tre månaders uppsägningstid. Ser fram emot Prinsens aniktsuttryck när jag kommer släpandes på alla mina kläder, ska försöka att ha kameran redo! Hoppas han inser vad han gett sig in på..

Närå. Det kommer bli kanon det här, vi är ju rätt vana att vara uppi varann hela tiden så det blir ju ingen skillnad på det sättet. Är rätt säker på att det bara kommer bli positivt, vi vill ju faktiskt inget hellre än att vara med varandra och vad passar väl inte bättre då än att flytta ihop?


Shit.. Tänk att Emmelie blev kär och ska bo tillsammans med en kille igen! Tur att det inte är vem som helst utan självaste Mathias, det hade aldrig blivit av om det inte vore för han <3

 
ANNONS
 
Mia

Mia

5 augusti 2008 22:55

Låter underbart! Äntligen har ögonblicket kommit som alla väntat på ;)

http://mariaburen.bloggagratis.se

 
Linnea

Linnea

6 augusti 2008 11:55

Men va roligt! Välkommen till Bruket :D

http://www.linnnea.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

6 augusti 2008 13:25

ÄNTLIGEN! ;) Är så glad för eran skull :)

http://htpp://lenadahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se