Direktlänk till inlägg 4 augusti 2008

Måndag?

Av Emmelie Nilsson - 4 augusti 2008 18:46

Jag blir helt dagvill när jag jobbar helg. För mig är varje dag måndag, men nästa helg är jag ledig så då blir det cruising för hela slanten!

Kommer bli någon form av avskedsfest för Maria och Elin, sista chansen för oss att träffas allihopa sådär. Mår dåligt bara av att tänka på att dom ska gå vidare med sina liv i andra städer.. Men men! Jag och Lena fortsätter med våra meningslösa liv här i Kramfors. ;) Tur att vi iallafall har varandra.


Idag har jag jobbat fram till 12 och sen åkte jag på Punkten och träffade Lena som äntligen har kommit hem från Luleå, något som kännt som en evighet. Surrade på lite tills jag fick lov att gå hem och sova. Matte kom förbi och vi handlade och gick hem till honom. Nu har vi precis ätit världens godaste Wook som Prinsen kockat ihop, är proppmätt och munnen brinner men det var det värt!


Ikväll kommer Maria, Robin och Lena för att kolla film. Kul att träffa dom igen, man har så lite tid när alla jobbar..

Nej, nu ska jag ringa ett samtal.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se