Direktlänk till inlägg 3 augusti 2008

Suddgummi någon?

Av Emmelie Nilsson - 3 augusti 2008 17:28

Idag är en sån dag man bara vill radera ur sitt minne. Det har varit den värsta dagen någonsin på jobbet idag (även fast vi kunnat skrattat åt det) och bara för att jag vill hem på stubinen åker den enda bussen som går idag, förbi mig. Busschaufförsjäveln bara glor på mig och åker vidare trots att jag står och viftar som en jävla struts.

Precis vad man INTE vill ska hända en dag som denna. Nu är jag i alla fall hemma hos Prinsen och nyäten så saker börjar ordna upp sig. Funderar på att låna hans mage en stund och sova också.


Idag kommer Lena hem igen <3

 
ANNONS
 
Lenis

Lenis

3 augusti 2008 21:45

Hjärtat! Jag är hemma nu. Jobbar du imorgon? Jag jobbar kvällen..vi måste ses..annars går jag under..

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se