Direktlänk till inlägg 1 augusti 2008

Tripp till Härnösand (igen)

Av Emmelie Nilsson - 1 augusti 2008 22:00

I onsdags efter jobbet åkte jag till Härnösand för att fira min systerdotter Alva som fyllde 3 år. Alla mina tre storasystrar med barn var samlade så det var så bra det kunde bli! Och eftersom jag inte kan åka på dopet för Rose passade det ju ännu bättre att jag fick träffa dem alla då.

I vilket fall som helst så var det ungefär lika livat som det brukar vara på barnkalas. Presenter, tårta och en massa skrik. Mysigt!

Barnen badade i Alvas pool mot kvällssidan, det mest roande på hela tiden.


Runt 20.30 kom brorsan och hämtade mig och vi åkte till hans stuga. Tänkte passa på att träffa dem och mamma innan hon skulle fara hem och eftersom jag var ledig i torsdags passade det ju utmärkt! Barnen sov så vi satt uppe och surrade lite, men jag var trött efter en lång dag på jobbet så somnade rätt snabbt.

Dagen efter vaknade jag av att mamma lade Elias i min säng och att Robin stod bredvid och undrade vart "Thias" var.. Om man fick vakna med en treåring och en bebis varje morgon skulle det inte vara några problem att kliva upp kan jag säga!

Dagen bestod av prat, lek, fiske och mat. Underbar dag, saknar barnen hela tiden..


Jaja. Idag har jag iallafall jobbat och är jättetrött redan. Matte sitter och dricker Whiskey med en kompis och jag håller tummarna att dom kan hålla ljudnivån nere eftersom jag ska upp 5 imorgonbitti.. Jobbar hela helgen och kommer att sova hos pappa imorgon så där hittar ni mig. Kommer jobba varje dag fram tills torsdag nu, jobbigt att inte ha tid över till nåt annat! Men men, sånt är livet har jag hört och det är ju inte så länge kvar..


 
ANNONS
 
Ingen bild

Kicki-sis

2 augusti 2008 00:55

Kul att träffas! Synd att du missar dopet imorgon! Kram på dig gumman.

 
Lena

Lena

3 augusti 2008 03:04

Jag vet att du blir kvar, ag hoppas det iaf gumman och att du inte sticker till uemå, isf sticker jag med dig ;P Eller om vi alla dra till luleå istälelt..skulle vara grymt :D pusss

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se