Direktlänk till inlägg 1 augusti 2008

Min Prins

Av Emmelie Nilsson - 1 augusti 2008 17:12

Jag har en systerdotter som heter Moa och är en mycket förståndig fyraåring som är duktig på att uttrycka sig och förklara saker.

I onsdags satt vi på golvet och lekte när hon plötsligt vände sig om, tittade på mig med sina blå ögon och sa:

-"Emmelie... Vart är prinsen?"

Jag förstod inte alls vad hon menade och började fundera på om hon lekte med något som skulle kunna föreställa en prins. Hittade ingen källa till hennes funderingar så jag frågade henne vem hon menade.

-"Ja men.. DIN prins?"

Då förstod jag att hon på något sätt menade Mathias så jag förklarade vart han var och sen frågade jag henne varför hon kallar honom för "Prins"

-"Men han ÄR ju en prins? Som i Törnrosa..."

Sedan lekte hon vidare och jag kände inte att jag behövde rätta henne. Jag är rätt nöjd med att vara tillsammans med en kille som mina systerdöttrar tror är en prins!Mathias?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mathias

1 augusti 2008 17:22

Vet du vad? Du är en prinsessa. Vill du bo i mitt slott? Puss!

 
Elin

Elin

1 augusti 2008 23:35

Men Mathias är mycket snyggare än prinsen i Törnrosa ;)

http://elinpersson.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

2 augusti 2008 00:16

Så gulligt! :D Och vilken söt kommentar du fått av Prinsen ;)

http://mariaburen.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

2 augusti 2008 02:57

oooh, prinsen palle ;)

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se