Direktlänk till inlägg 29 juli 2008

The Dark Knight

Av Emmelie Nilsson - 29 juli 2008 00:52

Var på bio idag och såg "Batman - The dark knight". Grym film med otroliga skådespelartalanger, främst Heath Ledger med sin insats som Jokern. Synd att han är död karln, vi förlorade en grym skådespelare..


Dock tror jag att publikströmningen till biofilmen ökar radikalt just för att Heath är död och främst då spekulationerna till varför han dog. Det skulle inte förvåna mig om ryktena stämmer - att han blev psykiskt sjuk av att spela rollen och att det kan vara en faktor till ett eventuellt självmord.

Se filmen så fattar ni! Han gav mig kalla kårar bara genom att visa sig..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Izabelle

29 juli 2008 16:20

Ja, visst var den bra :D haha, jag satt och var rädd mest hela tiden.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se