Direktlänk till inlägg 28 juli 2008

Att älska som en porrstjärna

Av Emmelie Nilsson - 28 juli 2008 16:30

Boken är grymt bra.. Har streckläst den idag, men är långt ifrån slutet ännu.

Sov sjukt länge idag och sen har jag bara läst och solat. Matte skulle köpa ett PS3 idag var det tänkt. Nån brud som la ut ett på blocket med spel för 1500, säkert stulet. I vilket fall som helst så sålde hon det till nån annan, tur för henne att jag inte vet vad hon heter. Jag såg verkligen fram emot ett tv-spel..

Så fort jag får min nästa lön ska jag köpa ett PS2 bara för att kunna spela Guitar Hero och sjunga Singstar, det är faktiskt bland det roligaste man kan göra.


Har ingen aning om vad kvällen erbjuder. Min rygg gör fortfarande väldigt ont och magen är knäpp. Ska beställa tid hos läkaren även fast jag inte vill.. Lovade Matte iallafall så då äre väl bara att pallra sig dit och hoppas på att allt är okej där inne.


 
ANNONS
 
Maria

Maria

28 juli 2008 21:40

Har du varit hos läkarn? Gick det bra? puss!

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se