Direktlänk till inlägg 27 juli 2008

Min lediga helg

Av Emmelie Nilsson - 27 juli 2008 19:32

Ja.. Jag har ju faktiskt varit ledig varje helg denna sommar men eftersom jag jobbar min första och enda helg den som kommer så har jag verkligen tagit vara på denna..

I fredags åkte jag och Matte till brorsans stuga för att träffa honom, hans familj och mamma som kommit ner från Byske. Kul att träffa mamma igen!

I alla fall så åt vi gott, busade med barnen, drack och surrade. Lindas pappa kom förbi med nyplockade jordgubbar som satt riktigt bra i magen efter middagen.

Runt 1 gick jag, Matte och morsan och la oss i gäststugan för att sova. Tre timmar senare vaknar jag av att mamma kommer krypandes över golvet och säger att dörren har gått i baklås. Hon var kissnödig som bara den och satt mest och koncentrerade sig på att inte kissa på sig medans jag och Matte gjorde allt för att få upp dörren. Försökte skruva bort låset med alla möjliga kontiga tillhyggen, kan säga att man inte tänker som man ska den tiden på natten..

Till slut kom Mathias på ett sätt att öppna fönstret så natten var räddad.


På lördagen vaknade vi alla av att Robin kom in i stugan och sa att vi skulle komma och äta frukost. (Här måste jag bara tillägga att han är den sötaste ungen i världen) Vi gick ner till vattnet och käkade mackor på bryggan, hur skönt sm helst i solen! Robin plaskade på i vattnet och blötte ner de flesta av oss och vi andra slappade till tusen.

Resten av dagen bestod av handling, svårstartad grill, nära en eldsvåda, god mat och mys med småbarnen.. Helt underbara dagar och kul att Prinsen följde med och träffade min knäppa familj! Tror t.o.m att han trivdes.


Igårkväll åkte vi hem från brorsan runt 19.00 och sen var det snabba ryck hem till mig för att göra oss iordning för utgång. Jon och Maggie var uppe från Dalarna från at hälsa på så dom lånade min och Elins lägenhet. Elin och Lena anslöt sig och snart var vi nere på Gladan. Det var jättelite folk, halvkass musik och jääääävulskt dyrt i baren, men vi var fulla och glada! Jon kan verkligen förgylla en kväll.

Jag och Prinsen gick hem till honom sent inatt och vaknade rätt bakis idag. Det var bara att bita ihop eftersom vi skulle åka med hans brorsa Jörgen till Birsta. Sagt och gjort! Det har varit en lång dag och relativt deprimerande med tanke på all rea kontra min tomma börs. Dock köpte jag ett par Vans och ett par jeans för 100:- styck! Inte dåligt tycker jag.. Köpte även Jenna Jamesons biografi "Att älska som en porrstjärna", tål verkligen inte den kvinnan så jag tänkte läsa den och se om jag ändrar uppfattning. Verkar vara en underhållande men tragisk bok, återkommer med recension!


Nu ska jag och Matte kolla på en film och sen är det nog läge för mig att sova eftersom jag jobbar imorgon.. Dock har jag så fruktansvärt ont i ryggen nu, så om jag får en tid på läkarstationen imorgon så sjukskriver jag mig. Det är inte hållbart att jobba på utan att göra något åt ryggen..

 
ANNONS
 
Maria

Maria

27 juli 2008 21:15

Lät som en mysig helg! Tyvärr kunde jag inte hänga med igår.. Men hoppas vi träffas snart!

http://mariaburen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Izabelle

29 juli 2008 16:16

Verkade som att det blev en lyckad helg med familjen :) Jag hoppas även att Robin blev glad för leksaken ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se