Direktlänk till inlägg 24 juli 2008

En mysig torsdag!

Av Emmelie Nilsson - 24 juli 2008 21:55

Man kan ju faktiskt inte sitta och gnälla på att Kramfors är tråkigt om man inte ens försöker göra något kul, så därför har denna dag varit rätt aktiv!

Först jobbade jag fram till 14.00, gick riktigt bra faktiskt, nu är det bara imorgon kvar och sen är jag ledig lördag och söndag! :D

Känner mig fan duktig som klivit upp kl 05.00 i fem dagar..


Jaja nu till trevligheterna! Jag och Matte käkade på Punkten och tjejerna + Robin joinade oss. Sen drog prinsen och jag till Flogsta med hans brorsa och spelade minigolf. Eftersom Lena, Maria, Izza och Robin inte klarar sig utan oss så såg vi dem snart en bana bakom oss, mycket hets men kul var det! Dock förlorade jag och Jörgen vann stort..

GIck hem, slocknade sittandes med datorn i knät och sen vaknade jag av att Prinsen väckte mig för att åka och bada. Izza hämtade oss och snart var hela gänget på Gissjö och gassade i kvällssolen. Mys! Lena min sötnos lyckades t.o.m få mig att doppa mig på ett mycket pedagogiskt sätt.

(Vi såg ut som två lesbiska blodiglar, varav en av oss viskade saker i den andras öra och en skrek som en galning)

Årets första dopp!


Nu har jag och Han nyss duschat och ska krypa ner och kika på en film tror jag bestämt.Sov gott alla!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mathias

24 juli 2008 22:06

Synd att brorsan spöade oss bara! Skön dag annars. Tack alles =)

 
Lena

Lena

24 juli 2008 22:19

Nu blir det många dopp framöver älskling ;D

http://lenadahlberg

 
Ingen bild

Izabelle

24 juli 2008 22:56

mycket trevlig och mysig dag har det varit :D

 
Mia

Mia

26 juli 2008 15:59

Det var en riktigt mysig dag :) Måste göra om badet någon dag. Så mysigt sådär på kvällen :) Kanske kan vi grilla då också!

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se