Direktlänk till inlägg 22 juli 2008

Jobbveckan igång

Av Emmelie Nilsson - 22 juli 2008 17:31

så var man igång igen! Tur att det känns lättare och lättare för varje dag att kliva upp på morgonen. Synd att det finns personal som ger en ångest och gör en ledsen fan JÄMT. Jag föredrar att jobba första semesterperioden..


Annars är det väl som det brukar. Kom hem idag, maten var klar och jag tacksammast i världen. Han kan mig Han.

Till helgen kommer mamma ner, då ska jag åka till brorsan och vara där över helgen för att umgås riktigt mycket. Matte verkar ska haka på också nån dag där så det blir skoj! Kan bli en sväng till Birsta också, dock ingen shopping för min del men kolla är ju också kul!


Nej. Nu ska jag krypa nära min juvel och kanske sova en stund. <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se