Direktlänk till inlägg 20 juli 2008

Grundstafest!

Av Emmelie Nilsson - 20 juli 2008 18:13

Så igår var det dags för den årliga grundstafesten!

Jag, Mathias, Lena, Andreas och Maria började med att förfesta i Lenas lägenhet. Spelade kungen och blev fulla, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt. Åkte med Dennis och Malin och jag och Mia fick sitta i skuffen men det gick bra det med, roligt hade vi iallafall!

Väl i Dämsta var det fest så klart. Kul att träffa alla grabbarna igen som hade gjort så fint på stranden med bar och vindskydd. Grillade, lyssnade på musik, lekte och spelade bowling alá Expedition Robinson.

Riktigt skoj att träffa alla igen måste jag säga, det var tider det!

Jag och Matte åkte hem typ 23.00 för att gå på Kramm med Dennis men det var stängt så då åkte vi hem, somnade (eller kanske däckade?) typ 23.30 . Idag har jag en huvudvärk utom denna värld.


Har dock nyss avnjutit en grymt god middag tillsammans med Matte och Elin så nu blir det nog en film!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se