Direktlänk till inlägg 19 juli 2008

Minigolf, Härnösand och dagens planer

Av Emmelie Nilsson - 19 juli 2008 12:24

Längesedan jag uppdaterade nu, men det jag skriver verkar ju inte vara av intresse eftersom jag aldrig får några kommentarer! Bitter. ;)

Jahapp. I torsdags jobbade jag till 16.00 och sen drog jag, Mathias, Robin och Lena till Flogsta för att spel minigolf. Vi har försökt göra det länge nu men vädret denna sommar har ju inte varit den bästa. I torsdags trotsade vi dock regnet och knallade iväg. Var mycket trevligt!

Resultatet? Robin vann. Och vem som kom sist?... Det minns jag inte.


Igår åkte jag och Mathias till Härnösand för att hälsa på en av mina systrar Lena. Hon bjöd oss på middag och vi surrade en massa, lekte med Alva och hade en riktigt trevlig kväll. Skönt att träffa syrran så där på tu man hand! Var hemma runt 12 igår kväll så jag somnade snabbt vill jag lova.


Idag blir det till att röja upp lite här hos Mathias och sen ska vi käka gott och slutligen dra vidare till Grundsta där grabbarna har fest! Kommer bli asroligt om jag känner dem rätt. Lena och Maria ska ju också med, längesen vi festade ordentligt tillsammans! Nej, nu måste jag nog hoppa in i duschen eller nåt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se