Direktlänk till inlägg 15 juli 2008

Ge mig vinter!!

Av Emmelie Nilsson - 15 juli 2008 21:23

Jag hatar vintern men eftersom den här "sommaren" bara innehåller regn, kyla och moln så kan det faktiskt lika gärna bli vinter!

Idag var det underbart väder ända tills jag steg utanför dörren på jobbet. Då började molnen dra in och så fort vi bestämde oss för att åka och spela minigolf började det spöregna. 20.02 (Flogsta stänger 20.00) slutade det regna men det hjälpte ju inte oss eftersom vi ändå inte kunde spela då.

SUCK.

Gick iallafall hem (ljuva hem) idag och käkade middag med Elin och Micke. Maria kom och hälsade på också och sen gick jag till henne för att surra av oss lite. Skönt!


Patrik ringde idag och ville ses till helgen. Jag har ju lovat syrran att sitta barnvakt om dom ska ut så då får han allt sitta barnvakt med mig! Ungen somnar ju ändå senast 21.00 så.. Dessutom ska alla andra ut och parta så det känns skönt att ha sällskap i huset.

Samtidigt vill jag på Grundsta.. Om det inte blir till att passa Alva så drar jag dit. Inte så ofta man får träffa hela gänget samtidigt!


Annars då? Sitter på helspänn angående Folksam. Det kändes faktiskt riktigt bra på intervjun så jag hoppas, hoppas. Dock kommer jag inte få veta förrän i slutet av augusti. Tungt. Får jag inte jobbet har jag inte så många andra val än att flytta, i den här stan finns det ju inget man kan kalla jobb. Kollade runt på lite lägenheter i Umeå, är riktigt sugen! Nära min älskade kusin och nära resten av släkten.. Skulle trivas som fisken i vattnet tror jag.


Imorrn drar jag ut på rövarstråt! Elin och Micke har ju lägenheten min nu så istället för att tränga mig på där funderar jag på att åka till pappa ett par dagar. Eller kanske krypa in i Robin och Marias lilla lägenhet? Det förslaget lät mycket mysigt! ;)


 
ANNONS
 
Maria

Maria

15 juli 2008 23:18

Skönt att få träffa dig en stund idag, behövdes! :) Och du ska veta att du alltid är välkommen! :D

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se