Direktlänk till inlägg 11 juli 2008

Min vän Elin

Av Emmelie Nilsson - 11 juli 2008 18:52

Jag har en vän som heter Elin och hon vill verkligen inget annat än att komma ifrån den här stan.

Jag vill inget hellre än att hon stannar men eftersom jag älskar henne över allt annat och vill att hon ska må bra och allt sånt där undrar jag om någon inte bara kan ge henne ett antagningsbesked, en lägenhet och en jävla massa pengar. Då kommer hon må bra, för nu är hon fan deppig.


Jag har bara tre regler:

- Inte längre bort än till Sundsvall, för då dör jag och det vill jag inte. Inte ni heller för den delen.

- Ge henne ett speciellt kreditkort som bara fungerar om man använder det till resor mellan Sundsvall och Kramfors. Annars kommer hon shoppa upp alla pengar och inte kunna hälsa på sin andra hälft, d.v.s mig.

- Se till så att hennes liv där inte blir alltför bra och att hon inte träffar någon hon tycker om mer än mig (omöjligt men ändå). Risken finns annars att hon glömmer mig.


Så! Det är bara att börja lägga bud så avgör jag vilket som passar henne bäst.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se