Direktlänk till inlägg 11 juli 2008

Morgondagen!

Av Emmelie Nilsson - 11 juli 2008 18:44

Skiver om morgondagen eftersom jag inte gjort ett dyft idag.

Imorgon ska alla mina fyra syskon, mina fyra syskonbarn och min pappa och hans tant få äran att träffa Matte.

Jag är dyngnervös.


Mia är uppe från Örebro och eftersom hennes son Hugo fyller 2 år imorgon passar det ju utmärkt att alla samlas i Kyrkdal för att fira honom. Ska bli mysigt att träffa alla barnen samlade igen! Kommer bli mycket bus med dem och syrrans nya lilla hundvalp, dessutom har jag rätt mycket att prata med alla om eftersom det var så längesen vi sågs. Blir en heldag i Churchvalley med mat och grejor, hoppas Matte överlever!

 
ANNONS
 
Maria

Maria

11 juli 2008 20:07

Så mysigt :) Inget att vara nervös över, Mathias som är så söt och snäll :)

http://mariaburen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se