Direktlänk till inlägg 7 juli 2008

Gatufesten 2008

Av Emmelie Nilsson - 7 juli 2008 14:21

Jaa.. Gatufesten var som sagt helt makalös. Roligaste någonsin, så jag måste ju i allafall försöka sammanfatta den rättvist.


Torsdag
Jag vaknade, bakis som aldrig förr och var helt seriöst en sekund ifrån att inte åka överhuvudtaget. Kändes inte så lockande att sitta på en buss i en och en halv timme när man mår piss.. I alla fall så knallade jag ner på stan till Andreas eftersom Mathias skulle tatuera sig. Baksmällan släppte sakta (alldeles för sakta) och till slut kom jag och Elin på bussen mot Sundsvall. Dom andra tjejerna åkte bil ner lite tidigare. Vi somnade på bussen och vaknade lägligt i Sundsvall på tågstationen. Elin lyckades flasha röven för hela tågstationen när hon klättrade in i bagaget på bussen för att hämta väskan och så var vi igång!
Mötte upp Carro på hotellet och lyckades få in Elin i vårat rum. Tillsammans med Lena och Mia gick vi till Subway och åt en mycket god bakismacka. Gänget samlat, och vi knallade upp på hotellet för att göra oss i ordning för en utekväll. Glada i hågen hoppade vi ut genom fönstret, ner på taket och förfestade en stund med Peter och grabbarna. Dåligt drag, så vi gick ner på stan istället. Längst fram på Hardcore Superstar öste vi i en och en halv timme. Jag var som förväntat inte missnöjd den här gången heller och rutinerade som jag och Elin börjar bli stack vi backstage och surrade
lite med grabbarna i bandet.
Jag och Elin knallade tillbaka till hotellet och träffade på ett gäng grabbar från Umeå som spelar i ett band som heter Great Rush. Riktigt bra musik! (Resten av helgen tillbringades mycket med dom och deras flickvänner)
I alla fall så skulle vi gå och ta en öl med dom men lyckades göra bort oss totalt. Dom kände inte till Sundsvall så vi skulle visa dom till en bar. Sagt och gjort, gänget stegade in och jag och Elin fick nobben. Åldersgränsen visade sig vara 23 så snopna vandrade vi vidare.. Träffade en massa folk, åt mat och gick till slut upp på rummet igen.
Väl där joinade Carro oss och precis när vi var på gång att gå och lägga oss kommer grabbarna från rummet brevid in. Iklädda endast kallingar rusade dom omkring i hela hotellet de närmaste tre timmarna.. Galna Öviksbor! Johan och Johan hette dom btw, och en av dom var brorsa med Carros klasskompis. När vi trodde att galenskapen var över hittade ena Johan en BH som han promt skulle ta på sig. Efter att han försökt ta på sig den upp och ner fick han till slut på sig den, så då fortsatte han rusa omkring på hotellet i BH och kalsonger..
Utmattade av skratt somnade jag, Elin och Carro som små barn i vår dubbelsäng.


Fredag
Vaknade pigga och glada och gjorde oss klara för att lira brännboll med Carros brorsor. Dock var det dåligt med folk på planen så vi satte oss i parken med Johan, Mackan, Grimsen, Björn, Isak, Ola, Mika mfl. Kul att träffa gänget igen! I parken var det vattenkrig och dom gav sig inte bara på varandra, utan beslutade sig för att attackera ett tjejgäng som låg och solade sig. De verkade inte överlyckliga direkt, men grabbarna hade i alla fall kul! Drack en massa öl, lyssnade på Mötley Crüe och njöt i solen. Det var hemskt varmt..
Upp på hotellet igen för en uppfräschning, men jag och Elin insåg snabbt att det inte var några bra band att se inne på området så vi joinade bandmedlemmarna i Great Rush - Rick, Kari, Markus och Tony och deras tjejer - Hanna, Marielle och Jossan. Förfestade lite för högt och In kommer iallafall en kvinna som jobbade på hotellet och var rätt irriterad för att det levde om så mycket från rummet. Med ett löfte om att det skulle vara tyst klockan elva och lite kramar från grabbarna blev hon mycket mjukare i rösten och till slut var det hon som stod och vrålade till "Eloise" kompad av Markus på gitarr. Roligaste synen på länge! innan vi gick ner till ett öltält och röjde som satan till Musikpoliserna. Fränare band får man leta efter - 50taggare i polisuniform som rockade gärnet! Ja ni fattar..
Gick till slut upp på rummet igen och spelade gitarr och sjöng natten i ända.


Lördag
Runt 9 på morgonen var det dags att sova. Gick över till Lena och Maria och mötte Tyson på vägen. Dyngpackad klockan nio på morgonen. Var inte speciellt förvånad, men det var verkligen en syn alla borde se!
Sov till typ ett och då var det bara att sätta igång med groggen igen. Annars hade vi förmodligen sovit hela dagen.. Gick ner i lobbyn där vi träffade Mia och Lena som var helt slut efter att ha umgåtts med Tyson hela dagen.. Tror aldrig de har skrattat så mycket som när de berättade alla bravader. Käkade och joinade rockbrudarna och deras killar som vid
det här laget var packade.. Hotellrummet deras var fullt med folk och det flödade sprit.
Jag och Elin tog det lugnt eftersom vi båda var jättetrötta och bakis. Följde med dem på jakt efter en restaurang och den enda som inte var fullsatt var Stadshotellets restaurang. Vi knallade in och satte och, beställde in en drink var och väntade på menyn. När Jossan efter ett långt tag ropar på servitören blir vi nekade mer alkohol och även mat eftersom de ansåg att vi var för fulla. Det var vi verkligen inte och till slut kommer det fram att "såna som vi inte ska vara på såna där fin-restauranger". Måste berott på
nitbältena och skinnjackorna. Förbannade gick vi därifrån och käkade på Donken istället, där var vi i allafall välkomna. Knallade vidare ner till ån för att se Crash Diet.
Jag och Elin dumpade gänget och hittade åt Mathias brorsa Jörgen vid ett bord i öltältet bredvid scenen. Där satt även Mia och Erika så ös var ett faktum. Fick en hel del alkohol av Jörgen och satt mest och snackade skit tills jag och Elin drog vidare på Hellacopters. Underbar spelning och jag var i extas. Som om inte det vore nog så kommer Dregen upp på scenen lagomt till extranumret och hela publiken vrålar som om det vore Elvis som återupstått. Det var fart konserten igenom och efter det blev vi hungriga igen och satte fart mot Donken. Käkade massa strips, gick och såg en sväng av Etype och sen var den kvällen slut. Klockan 1 somnade jag och Elin med kläderna på i vår säng och sov som små prinsessor ända fram till 10.30 imorse. Man är fan inte van att dricka fyra dagar i rad!


I söndags packade vi ihop grejorna, åt på Subway och åkte hem med Lena och Andreas. Var så sjukt trött.. Trist att komma hem till Mathias lägenhet när inte han var där. Nu är han iallafall hemma och verkar haft det hur kul som helst!Nej.. Nu ska jag gå och kramas.

 
ANNONS
 
Maria

Maria

7 juli 2008 15:42

Fan va jag saknar GF nu! Har aldrig haft så kul någon gång! Det var helt underbart! Tack för att du var med och gjorde helgen oslagbar

http://mariaburen.bloggagratis.se

 
Lenis

Lenis

7 juli 2008 22:48

Vill bara börja grina när jag tänker på att allt är över. Shit vilken helg vi hade hjärtat! :D

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Rick O Marcus GREAT RUSH

9 juli 2008 06:44

klockan e halv sju på morgonen hahahaha ja o marcus blir inponerade och saknar er! Marcus mest (DIG) rick saknar er båda....hoppas ni kan slia er upp till umeå så vi kan ta reja lös här oxå!!!!!!!....adda oss på facebooken: mattias rick och marcus bergstrand o sen.................... mmmmmmwwwhhhooaaaa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se