Alla inlägg under juni 2008

Av Emmelie Nilsson - 4 juni 2008 14:57

Gud vad skönt det är med sommar! Man glömmer så lätt..

Har legat och pressat ute i solen tre dagar i rad nu. Underbart!!

Knallade ner på stan och gjorde lite ärenden med Robin på stan och nu är jag hemma i lägenheten. Inte varje dag man är det.. Ska åka och jobba klockan 16.00 sen ska jag umgås med Elin ikväll i fin-lägenheten :)

Imorgon är det studenten. Marias tur att ha den lyckligaste dagen i livet.. Ska bli kul att se tjejen leva livet hela dagen! :)

Jobbar dock kvällen men sen blir det till att fira tjejen!


Nej nu ska jag kolla runt lite bloggar. Det är ju inte varje dag man kan göra det.


Av Emmelie Nilsson - 3 juni 2008 15:24

Det är väl vad som beskriver min sinnesstämmning de senaste dagarna.

Sentímental när Maria håller på med sina studentaktiviteter, förbannad på jobbsituation och annat, lycklig för att jag har Mathias, tjejerna och grabbarna.

Igår var vi som sagt och kollade på Marias bal. Hon var vackrast i hela världen tillsammans med Robin. Var nästan så att en tår föll när jag såg dem. I bollsta var det livat som det sak vara. Studenterna såg lyckliga ut!

Idag kom Carro och Lena upp på Bruket så vi låg och stekte ett bra tag innan vi beslutade oss för att göra nåt annat. Carro åkte och klippte Nickes mormor och jag och Lena uträttade en del ärenden på stan.

Sitter nu hos Carro och väntar på Elin och Lena. Sen blir det grillning, nån cider och en sväng bort till studenternas ölbrännboll. Får hoppas att den slutar bättre än förra året. Hmpf.


Av Emmelie Nilsson - 2 juni 2008 16:02

Har egentligen hur mycket som helst att skriva om men hinner som vanligt inte. Idag har jag varit ledig och tillbringat dagen med Lena. Har kutat runt som två tok! Planerna från början var att sola hela dagen men det slutade med en kvarts solning och en massa ärenden! haha. Imorgon däremot ska vi pressa med kokosolja och allt förbannat.

Idag är det bal för treorna på Ådalsskolan! Om typ en kvart ska vi iväg och fota Maria innan och sen blir det till att titta på de vackra varelserna.

Vad har hänt annars då?

I helgen tog vi det jättelugnt. I fredags tyckte Mathias att vi skulle bjuda över tjejerna på tacos. Sagt och gjort, skönt med en lugnt kväll med trevligt sällskap och god mat. I lördags blev det en sväng på stan och sen gick vi på träffen mot kvällen. Det är faktiskt helt okej att sitta där och bara surra. Jag var nykter medans Mathias matades med öl för att fira födelsedagen efter 12. Gick hem och somnade skönt!

Igår var det då goingens födelsedag, så det kom lite folk och käkade tårta. Somnade skönare än nånsin i soffan tack vare Elin. Jag saknar Elin. Jämt.


Nej! Nu måste jag göra nåt åt håret innan vi ska dra, ska försöka hitta en dator lite oftare så jag kan uppdatera. Det händer mycket nu! :)


Skapa flashcards