Direktlänk till inlägg 21 juni 2008

Midsommar 2008

Av Emmelie Nilsson - 21 juni 2008 12:43

Ja mina vänner.

Igår morse vaknade jag och hade ingen aning om vad jag skulle hitta på, men det är tydligt att oplanerat oftast blir bäst!

Lena kom till oss och vi började med att grilla med resten av Bruket-maffian. Spelade lite kubb (jag och Lena sög.), surrade och drack.

Jag, Mathias och Lena gick iväg till hans mormor en stund, där även Jörgen var. Matte åt ännu mer mat och jag drack ännu mer cider. Satt ute i spöregn, och det kändes ungefär som det brukar på midsommar - blött.

Tog oss en OP Andersson innan vi gick hemåt igen. Där mötte vi upp Fippe och Bjut och beslutade oss för att strunta i Norrfällsviken och sitta hemma här istället. Måste säga att det var nog det klokaste beslutet vi kunde ta, för kvällen blev riktigt kul! Spelade spritspel, lappleken, snapsade och lyssnade på musik.Gick även över och kollade in Filips lägenhet en sväng.


Tackar för en kul midsommarafton! Sjuk, men kul ;)

 
ANNONS
 
LD ;)

LD ;)

21 juni 2008 18:54

Tack för en härlig midsommar hjärtat! Vi kan konsten att roa oss ;D Vi som är förlovade o allt ;)

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se