Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Midsommar -08

Av Emmelie Nilsson - 19 juni 2008 11:05

...Verkar gå i stil med förra årets midsommar för min del.

Ingenting är styrt och det slutar väl med att man sitter hemma. Jag har faktiskt bara två krav:

1. INTE Norrfällsviken

2. Umgås med de som betyder nåt.


För tillfället verkar de få förslag som ramlat in inte uppfylla något av dessa kriterier. Och mina förslag dissas totalt. Mathias vill vara hemma, eventuellt umgås med sina kompisar vilket inte ger mig mycket. Jag hade hellre åkt till brorsan, syrrorna eller till Umeå (släkten). Men men.Fuck it, jag skiter i alltihop.

 
ANNONS
 
Lenis

Lenis

19 juni 2008 11:37

vill du inte umgås med mig?:(

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se