Direktlänk till inlägg 17 juni 2008

Stadsfesten!

Av Emmelie Nilsson - 17 juni 2008 11:44

Så var äntligen den efterlängtade stadsfesten i Kramfors här.


Fredag:

Började kvällen uppe på Bruket. Satt ute och drack nån cider. Snart kom Emma, Lena, Maria och Elin också så vi gick upp till Linnéa där det var förfest! Hinkade vin, lyssnade på musik, kollade på fotboll och surrade.. Sen blev det dags att knalla ner på stan. Där hittade vi Carro så vi sprang omkring som yra höns. Splittrade och tillsammans, precis som det brukar vara. Kollade en sväng på Vincent och lyckades få hans svettiga handduk. Mums (?)

jaa sen då? Kvällen gick jättefort. Vi dansade och sprang runt och till slut hittade jag Mathias så vi käkade lite Thaimat innan jag beställde taxi hem.


Lördag:

Tog en återställare relativt tidigt. Åkte ner på stan och käkade mat och placerade oss senare i soffan hos Dennis och Malin. Fotboll stod på schemat.. Säger som Malin: Fashinerande! Grabbarna var i extas.

Drack en del och väl nere på stan var jag nykter. Träffade syrran och fixade lite grejer med henne innan jag till slut hamnade med Emma uppe hos Jössund och Alex. Där var det gamla vänner och guitar hero. Spöade skiten ur dom ;)

Ner på stan med Lena och sen var vi igång igen! Grabbade tag i Mathias när jag väl fick syn på honom så vi käkade thaimat IGEN. Men gott vare! träffade en massa folk, åkte karuseller på tivolit, lyssnade på Petter typ två minuter, sen mådde jag psykiskt dåligt och för att slippa söka hjälp gick jag, Matte och Elin till Gladantältet istället. Där var det drag på Lilja och vi öste som bara den! Skön, nykter kväll som slutade med en promenad till Matte.


Helt okej helg, även om den inte var som Stadsfesthelgerna brukar vara :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se