Direktlänk till inlägg 6 juni 2008

Showbiz i Kyrkdal

Av Emmelie Nilsson - 6 juni 2008 23:44

..Och ni som trodde att Showbiz hade blivit för stora för att underhålla i Kyrkdal hade fel.

Efter en grym bakisdag tog jag bussen till mitt gamla hem för att hälsa på pappa och se Showbiz på älskade Ärstaparken. Gud vad jag njöt av att komma hem till landet. Tog en och två tittar på mitt hus som står där och bara skriker efter att jag ska flytta in.. En dag.

Jaja i vilket fall som helst så var showen hur bra som helst (som om jag trodde nåt annat) och det var kul att träffa en massa barndomskompisar och släktingar.


Kvällens roligaste konversation:

Kille sluddrandes: Vill du hångla?

Jag, mycket nyktert: Nej tack.

Killen: Då vill du inte knulla heller då?

Min pappa: VERKLIGEN INTE.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se